Media

GNTM 5: Ξετρελάθηκαν με την φωτογράφιση της 47χρονης Μικαέλας: «Πόσο χρονών είσαι;»

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (17-10)  η προσπάθεια της 47 χρονης Μικαέλας στην απαιτητική φωτογράφηση αποθεώθηκε από τον Τάσο Σοφρωνίου, που ήταν και ο κριτής που παρευρέθηκε στην φωτογράφιση. 

Η δοκιμασία απαιτούσε πολύ μεγάλη φαντασία αλλά και ιδιαίτερες ικανότητες, μιας και ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους οι κοπέλες για το καλύτερο κλικ ήταν ελάχιστος!

Όταν έφτασε η σειρά της 47χρονης Μικαέλας, εκείνη μπήκε στο σετ με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και ξεκίνησε να ποζάρει όσο έπαιζε τένις, εντυπωσιάζοντας όχι μόνο τον φωτογράφο, αλλά και τον Χρήστο Μπίρμπα, την Mary Vitinaros, αλλά και τον Τάσο Σοφρωνίου.

Μόλις τελείωσε την φωτογράφισή της και ενώ είχε δώσει τον καλύτερό της αυτό στο σετ με τις εκφράσεις, αλλά και τις πόζες της, ο Τάσος Σοφρωνίου της τόνισε ότι έχει τέλεια ενέργεια και ότι τις περισσότερες φορές δίνει τον καλύτερό της εαυτό.

Η Μικαέλα του απάντησε ότι ενώ είναι 47, νιώθει σαν να είναι 17 και για αυτόν τον λόγο κάθε φορά γίνει τον καλύτερο εαυτό της, αφού για αυτόν τον λόγο ήρθε και στο παιχνίδι!

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved