Media

GNTM 5: Ένταση στο πλατό με την φωτογραφία της Ζωής: «Η εικόνα σου είναι ανάλατη. Αυτό θέλεις;»

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (17-10) η φωτογραφία της Ζωής "άναψε φωτιές" στο πλατό, μιας και όλοι οι κριτές συμφώνησαν ότι η φωτογραφία δεν ήταν καλή, αλλά υπήρξε διαφωνία για τις δυνατότητες της κοπέλας στον χώρο του μόντελινγκ!

Eνώ στο σετ έδωσε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων της, η φωτογραφία που έφτασε στους κριτές δεν ήταν καθόλου καλή.

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM όλες οι κοπέλες έδειξαν ενθουσιασμένες με το concept της φωτογράφισης, μιας και φορούσαν ρούχα υψηλής ραπτικής και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Μερικές τα κατάφεραν πολύ καλά, ενώ κάποιες άλλες δεν τα κατάφεραν καθόλου, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν για αποχώρηση.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Ζωής, η οποία ενώ στο σετ τα είχε πάει πολύ καλά, δεν κατάφερε να φέρει μια άρτια φωτογραφία. Κατά την διαδικασία της κριτικής, ο σχεδιαστής υποστήριξε ότι την κατάπιε το headpiece που φορούσε στο κεφάλι της, ενώ η πόζα της ήταν πολύ στατική, κάτι που δεν ταίριαζε με το concept.

Η Βίκυ Καγιά μάλιστα την χαρακτήρισε "ανάλατη" και μάλιστα δεν δίστασε να πει στην Ζωή: "Θέλεις να βγάζεις τέτοιες φωτογραφίες; Αν θέλεις να είναι ανάλατες οι φωτογραφίες σου είναι δικαίωμά σου, αλλά δεν θα μπορέσεις να πας μακριά..."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved