Media

Κόνι Μεταξά: H ερώτηση που την εξόργισε on camera – «Δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση»

Gossip-tv Team

Στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου βρέθηκε το βράδυ της η Κόνι Μεταξά, αλλά μία ερώτηση που της έγινε από δημοσιογράφο την εκνεύρισε!

Η Κόνι έχει αναφέρει πολλές φορές ότι η ερώτηση σχετικά με τη μητρότητα την ενοχλεί!

Αρχικά σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που της γένονται κατά καιρούς υπογραμμίζοντας:

«O καθένας έχει το δικαίωμα να έχει ότι άποψη θέλει, προφανώς δεν συμφωνώ. Είναι πολύ γενική η άποψή του, δεν γίνεται όλοι να είναι χάλια. Τι να πω τώρα; θα τον αλλάξω εγώ;».

Και στη συνέχεια η ρεπόρτερ τη ρώτησε αν είναι έτοιμη να αποκτήσει παιδί με τον Μάριο Καπότση και σίγουρα δεν περίμενε αυτή την αντπιδραση από την Κόνι…

Η Κόνι έγινε έξαλλη και της απάντησε: «Όχι… και δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση».

Να σας θυμίσουμε ότι για την ερώτηση περί μητρότητας είχε πει πριν λίγο διάστημα: Η Κόνι Μεταξά είπε χαρακτηριστικά: «Με ενοχλεί αυτή ερώτηση. Πιστεύω ότι μια γυναίκα αυτό το σημείο είναι πολύ ευαίσθητο. Μπορεί να έχει ονειρευτεί μια ζωή τα παιδιά, να είναι μεγάλη και να μην έχει σύντροφο ή να έχει βρει τον άνθρωπό της και να μην μπορεί να κάνει ή να μη θέλει να κάνει καθόλου...

Αυτό είναι το ένα προσωπικό, πολύ προσωπικό βιολογικά και ψυχολογικά πράγμα που δεν πρέπει να ρωτάμε τις γυναίκες. Αυτές οι ερωτήσεις πρέπει να σταματήσουν, γιατί κάποιες γυναίκες και άντρες τους πληγώνει πολύ. Είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved