Media

Λόλα Νταϊφά: Ήταν λάθος για την Ιωάννα Μαλέσκου ο χαρακτηρισμός «η Μενεγάκη της Κρήτης»

Gossip-tv Team

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» η Λόλα Νταϊφά τονίζοντας πως πολλοί άνθρωποι έχουν διαχειριστεί λάθος την εικόνα τους και η σκηνή δεν τους «σήκωσε».

Έχοντας ως παράδειγμα τον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα, το ραδιοφωνικό δίδυμο που ανέλαβε πέρυσι την εκπομπή «Breakfast@Star», δήλωσε πως είναι καλό να γίνονται αλλαγές με νέα πρόσωπα στην τηλεόραση.

«Είχα ακούσει ότι η Ιωάννα Μαλέσκου στην Κρήτη ήταν καλή, το σάλτο στην Αθήνα θέλει προσαρμογές. Μπορεί με άλλο τρόπο να γίνεσαι αποδεκτή στο Ηράκλειο και με άλλο τρόπο στο πανελλήνιο. Δεν τα πήγε καλά στον μεγαλύτερο στίβο. Ήταν λάθος για την Ιωάννα Μαλέσκου ο χαρακτηρισμός «η Μενεγάκη της Κρήτης». Η Μενεγάκη είναι αυτή που είναι, είναι μία. Θα μπορούσε να είναι και η Ιωάννα της Λωραίνης, αλλά δεν είναι. Θα μπορούσε να υπάρχει άλλος τρόπος λανσαρίσματος», είπε.

Στη συνέχεια η Λόλα Νταϊφά σχολίασε και άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης.

«Τον Γιώργο Λιάγκα τον ήθελα για πρωινό. Η Φαίη Σκορδά τα είχε καταφέρει και μόνη της. Συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει, αλλά οι άνθρωποι δεν είναι συνταγή… Τον Γιώργο Παπαδάκη τον αγαπάω, γιατί δουλεύει πολύ. Ήταν άνθρωπος που άκουγε. Ο Γιώργος Παπαδάκης ακόμα μπορεί, ωραίο είναι να μπαίνουν νέοι και να μην καθόμαστε σε θρόνους. Με τον Νίκο Χατζηνικολάου διαφώνησα, γιατί χάλασε το πολύ σοβαρό του ύφος όταν έφερε ανθρώπους που δεν ήταν για το όριο που είχαμε βάλει».

Το φετινό πρόγραμμα της ΕΡΤ της φαίνεται ωραίο, όμως εκείνο που την «χαλάει» είναι το σύνθημα «ΕΡΤ Alert».

Η Λόλα Νταϊφά αποκάλυψε πως ο Νίκος Φώσκολος της είχε προτείνει να παίξει στην «Λάμψη» και να γίνει διευθύντρια της GIANT, όμως αρνήθηκε.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved