Media

Αρναούτογλου: «Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη. Αισθάνθηκα άσχημα»!

Gossip-tv Team

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και μέσω του Πρωινού Μας ζήτησε συγγνώμη για το τεχνικό πρόβλημα που υπήρξε στην εκπομπή του, The 2night show!

Το βίντεο προβλήθηκε απότομα χωρίς ο ίδιος ο παρουσιαστής να προλογίσει το αφιερωματικό βίντεο στον Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, που έφυγε από τη ζωή και στο παρελθόν είχε δώσει συνέντευξη στα Καρντάσιανς.

Ο παρουσιαστής είπε: «Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη, γιατί πριν από το απόσπασμα αυτό είχα έναν πρόλογο που έλεγα συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλα αυτά τα συναισθήματα που έχω για τον Αλέξανδρο. Ζητάω συγγνώμη, γιατί από ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έπαιξε ποτέ αυτός ο πρόλογος και αισθάνθηκα πολύ άσχημα που μπήκε έτσι απότομα αυτή η συνέντευξη»!

Και μετά τις δηλώσεις του, η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να τον συναντήσω και να κάνουμε μία συνέντευξη, φαντάζομαι δεν θα μου αρνηθεί ο ίδιος. Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε το καλοκαίρι τυχαία κάποιες φορές στο αεροδρόμιο και να τα πούμε. Ήταν πολύ γλυκός και ενθαρρυντικός μαζί μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να τα πούμε τηλεοπτικά. Φαντάζομαι και στον ΑΝΤ1 και λόγω των σχέσεων δεν θα μου αρνηθούν»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved