Media

Τραϊάνα Ανανία: O Παράδεισος των Κυριών και η σχέση που κράτησε έξι μήνες

Gossip-tv Team

Η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» αλλά προέβη και σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή!

Αρχικά για τον ρόλο της στη σειρά του Alpha, o Παράδεισος των Κυριών είπε: «Με κάλεσαν για κάστινγκ, μου είπαν τον ρόλο, με κοιτούσαν πολύ σοβαρά, ότι είναι ένας πολύ σοβαρός ρόλος κι εγώ εκείνη την ημέρα έκανα πολλά χαζά όταν πήγα για το take. Τους τραγουδούσα, τους έκανα πολλά. Έφυγα και είπα τον έχω πάρει τον ρόλο. Έκαναν έναν μήνα να με ξαναπάρουν, λέω τελείωσε με πέρασαν για σούργελο και το χάσαμε. Όταν ξαναπήγα με πήρε η Μιράντα και μου λέει “σε παρακαλώ να είσαι σοβαρή”. Πήγα, έδειξα τον σοβαρό μου εαυτό και μου έδωσαν πολύ καλά σχόλια».


Όσο για την προσωπική της ζωή η Τραϊάνα Ανανία, είπε: «Η γενναιότητα μου αρέσει πάρα πολύ. Πρέπει να είναι κάποιος γενναίος για να αντέξει ένα τόσο εκδηλωτικό άτομο σαν εμένα που δεν φιλτράρω τι λέω. Πρέπει να είναι πολύ καλά με τον εαυτό του. Ένας τέτοιος έχει βρεθεί. Η πιο μακροχρόνια σχέση που έχω κάνει κρατάει στο μυαλό μου. Στην πραγματικότητα είναι κοντά στο εξάμηνο. Δεν σκέφτομαι την οικογένεια, εγώ παίρνω κάθε μέρα 5 τάπερ και τρεις αλλαξιές. Σκέψου να είχα και παιδί, ποιον θα φροντίσω πρώτο; Φροντίζω εμένα πολύ στην παρούσα φάση».

Διαβάστε επίσης

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία έρχεται αντιμέτωπη με πράγματα που θα τη σοκάρουν

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Μιλάει για τον νέο του ρόλο στη σειρά Παράδεισος κυριών στον ALPHA

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved