Media

Ορφανίδου: «Νιώθω μία ελάχιστη δικαίωση, δεν έχουμε ακούσει ακόμη τα ονόματα των ενόχων πουθενά»

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Ορφανίδου την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Big Brother μίλησε στο MEGA Καλημέρα για την δικαστική δικαίωση στην υπόθεση του revenge porn.

Η Χριστίνα Ορφανίδου ανέφερε: «νιώθω μία ελάχιστη δικαίωση γιατί θα εξαφανιστεί το πρόβλημα μου. Απλά αυτή τη στιγμή φάνηκε ότι είμαι αθώα γιατί μέχρι τώρα το δικό μου όνομα ακούγεται ενώ ακόμα των ενόχων δεν το έχουμε ακούσει πουθενά. Οπότε προς το παρόν είμαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, έχει ανεβεί λίγο η ψυχολογία μου και περιμένω την επόμενη ημέρα».

Και πρόσθεσε: «Φυσικά και δεν έχουν σταματήσει τα αισχρά μηνύματα που λαμβάνω. Δηλαδή και σε tabloid να βγει ότι δεν έφταιγα εγώ, πάλι θα συνεχίσουν τα μηνύματα να είναι στο ίδιο μοτίβο με πριν την απόφαση. Δεν έχει αλλάξει κάτι».

Και τόνισε: «Η 26χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση διατηρούσε σχέσεις με ένα φιλικό μου πρόσωπο, μια κοπέλα εμμονική που δεν έχω συναντηθεί ακόμα μαζί της και δεν της έχω μιλήσει. Αυτές οι πράξεις μόνο για εκδίκηση γίνονται. Ενώθηκαν δυο στεναχωρημένοι πρώην σύντροφοι για να κάνουν κακό στο παρελθόν τους ».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved