Media

Ρούλα Ρέβη: Η αποκάλυψη για το bullying που δέχτηκε από μικρή: «Αντιδρούσα και πάντα θα αντιδρώ»

Gossip-tv Team

Η Ρούλα Ρέβη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, ενώ αποικάλυψε πώς είχε δεχτεί bullying και παρενεοχλήσεις. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες φωτογράφους και έχει συνεραστεί με πλήθος celebrities στα τόσα χρόνια της καριέρας της.

Η Ρούλα Ρέβη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την ζωή της, αλλά και την καθημερινότητά της πλέον, με την οικογένεια, που απαρτίζεται από δυο παιδιά. Με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, είναι πάρα πολύ ερωτευμένη και η αλήθεια είναι ότι η φλόγα μεταξύ τους ποτέ δεν σβήνει.

Η διάσημη φωτογράφος αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε δεχτεί πολλές συμπεριφορές περίεργες, μιας και της είχε ασκηθεί bullying κατά την εφηβική ηλικία και αποφάσισε να παρατήσει το σχολείο, ενώ αργότερα είχε δεχτεί παρενοχλήσεις στον χώρο της εργασίας της.

Η Ρούλα Ρέβη είπε χαρακτηριστικά: «Έχω και πέσει και εγώ θύμα παρενόχλησης από πολύ μικρή. Από την εφηβεία και αργότερα σαν επαγγελματίας, από κάποιες συμπεριφορές από το άλλο φύλο, από εργοδότες. Από τότε που πήγαινα σχολείο αντιδρούσα, αντιδρώ και πάντα θα αντιδρώ»

Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν τελείωσε το σχολείο και της έχουν μείνει ακόμα δυο τάξεις, η Ρούλα Ρέβη τόνισε: «Δε θα ήθελα να ξανακάτσω στη σχολική αίθουσα που ήμουν τότε. Με τίποτα γιατί για να σταματήσω τότε το σχολείο σημαίνει ότι δεν ένιωθα καθόλου καλά. Έφαγα μπούλινγκ μέσα στο σχολείο από το ίδιο το σχολείο σαν περιβάλλον. Πολλές φορές σκέφτομαι να βρω ένα όμορφο σχολείο να τελειώσω αυτές τις δυο τάξεις που δεν έχω τελειώσει μόνο και μόνο για να πω στα παιδιά μου ότι δεν είχα τελειώσει το σχολείο αλλά το έκανα τώρα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved