Τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!
Showbiz

Τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Αφησαν για λίγο πίσω τις υποχρεώσεις τους και απέδρασαν σε αγαπημένους προορισμούς, για να περάσουν όμορφες καλοκαιρινές ημέρες και νύχτες αγκαλιά! 

Τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz επέλεξαν όμορφες παραλίες και κρυφούς παραδείσους, με την Κύθνο να πρωταγωνιστεί στις προτιμήσεις τους.

Η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα
ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η τηλεοπτική «Βάνια», που βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά, και ο τραγουδιστής είναι μαζί αρκετό καιρό και δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Μάλιστα, το ζευγάρι συγκατοικεί μαζί με τον γιο της Ματίνας Νικολάου και όλοι μαζί, περνούν όμορφες στιγμές. Οι δυο τους, ύστερα από μια δύσκολη σεζόν, έφτιαξαν βαλίτσες και ταξίδεψαν στο κοντινό «διαμάντι» των Κυκλάδων, την Κύθνο, για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Παράλληλα, δημοσίευσαν και αρκετά κοινά τους στιγμιότυπα στα social media, δείχνοντάς μας πόσο ερωτευμένοι είναι.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Το ίδιο νησί επισκέφθηκε και ο μέχρι πρότινος coach του «GNTM» και νυν κριτής στον νέο κύκλο του ριάλιτι, ο εντυπωσιακός, αλλά και χαμηλών τόνων συνάμα, Γιώργος Καράβας με τη σύζυγό του, Ραφαέλα, και τα παιδιά τους. Το ζευγάρι, που είναι 11 χρόνια μαζί, λίγο καιρό μετά την πρώτη του απόβαση στο νησί, χωρίς τα μικρά, επέστρεψε ξανά εκεί και απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης λίγο πριν από το ξεκίνημα των επαγγελματικών υποχρεώσεων του εντυπωσιακού μοντέλου στην τηλεόραση.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες τους:

Την ίδια ώρα, έναν μεγάλο έρωτα ζουν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης
Σχίζας, που, μετά την ολοκλήρωση του «Survivor», έχουν γίνει αχώριστοι! Ο φετινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης και το μοντέλο έκαναν ήδη διακοπές στη Σάμο,
αλλά βρέθηκαν και στον τόπο καταγωγής της Αλεξάνδρας, το Αστρος Κυνουρίας στην Πελοπόννησο, ενώ τώρα συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Κω. Οι δυο
τους βρέθηκαν σε γνωστό resort στην πέριοχή Μαρμάρι και η Αλεξάνδρα μοιράστηκε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το γεύμα που απόλαυσαν μαζί στην πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ τους είδαμε να κάνουν και ιππασία την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες τους:


Τα τελευταία χρόνια ο καλοκαιρινός προορισμός για την οικογένεια της Ρούλας
Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα είναι ένας και ακούει στο όνομα Τήνος, Το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων μάγεψε τη διάσημη οικογένεια, η οποία αποφάσισε να αγοράσει σπίτι, ώστε να μπορεί εκεί να πηγαίνει με την πρώτη ευκαιρία. Αυτό έκανε το ζευγάρι και το φετινό καλοκαίρι, λίγο καιρό μετά το τέλος των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων στην πρωτεύουσα, Η Ρούλα Ρέβη, όπως πάντα, δεν σταματάει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πλήθος φωτογραφιών από το αγαπημένο της νησί, πότε με την ίδια ή και τον σύζυγό της και πότε με τα δίδυμα παιδιά τους!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες τους:

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης σε έναν παραδοσιακό γάμο στην Κρήτη το 2019 και, όσο περνούν τα χρόνια, είναι ακόμα πιο ερωτευμένοι. Το ζευγάρι, για ακόμα ένα καλοκαίρι, περνά μοναδικές στιγμές στις διακοπές του, αφού επέλεξαν την Πάρο για να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης. Μάλιστα, ο ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες είχε το γενέθλιά του (έκλεισε
τα 57) και η Σοφία Μαριόλα θέλησε να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κοινό τους βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται να διασχίζουν τα κύματα με το σκάφος τους.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες τους:


Τον Σεπτέμβριο του 2021 ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη έγιναν για
πρώτη φορά γονείς, καθώς ο γιος τους, Ιάσονας, ήρθε στον κόσμο. Τώρα, σχεδόν έναν χρόνο μετά, είναι έτοιμοι να βιώσουν την ίδια χαρά, μιας και περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους, το οποίο είναι κοριτσάκι. Το ζευγάρι, που πλέει ξανά σε πελάγη ευτυχίας, «οργώνει» τα ελληνικά νησιά μαζί με τον γιο τους και μετά την Κρήτη και τη Σαντορίνη επισκέφθηκαν τη Ρόδο. Εκεί ο ηθοποιός και η νεαρή γυμνάστρια απολαμβάνουν τις βουτιές τους στις θάλασσες, τις ομορφιές του νησιού των Δωδεκανήσων, αλλά και τις παραδοσιακές λιχουδιές μαζί με φίλους, όπως είδαμε και στα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν στα social media.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες τους:

Τέλος, διακοπές στην Κεφαλλονιά πραγματοποιούν αυτές τις ημέρες ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου. Το ευτυχισμένο ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς στο όμορφο νησί του Ιονίου με τους καλούς φίλους και κουμπάρους του, Γιάννη Ράπτη και Γιώργο Μπουκουβάλα. Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, οι δύο καλλιτέχνες, ευδιάθετοι, χαμογελαστοί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ, καταγράφουν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα και τα μοιράζονται στα social media. Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός εξερευνούν την Κεφαλλονιά απολαμβάνοντας τη φύση, τον ήλιο και τη θάλασσα, μέχρι να επιστρέφουν πίσω στην πρωτεύουσα και στις υποχρεώσεις τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις απίθανες φώτο τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved