Media

Χατζίδου- Παύλου: «Το Breakfast @Star θέλουμε να το κάνουμε για τα επόμενα 20 χρόνια»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παραχώρησαν τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξαν άκρως αποκαλυπτικοί σχετικά με το Breakfast @Star αλλά και την υπέροχη σχέση που έχουν μεταξύ τους. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και πλέον είναι ζευγάρι και επαγγελματικά, μιας και καθημερινά παρουσιάζουν το Breakfast @Star.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν καλεσμένοι στο «DOT» και μίλησαν, μεταξύ άλλων, για την πρωινή εκπομπής τους, τη μεταξύ τους σχέση αλλά και την επαφή με την κορούλα του, Μελίτα. Οι δυο τους είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και η χαρά τους δεν κρύβεται με τίποτα!

«Το θέλαμε πάρα πολύ, εγώ το ζητούσα από το σύμπαν. Ήρθε και χάρηκα που μας έγινε η πρόταση με τον Ετεοκλή. Ενθουσιαστήκαμε με την αντιμετώπιση και την εμπιστοσύνη από το κανάλι» είπε η Ελένη στην αρχή. «Είναι κάτι που θέλουμε να το κάνουμε για τα επόμενα 15-20 χρόνια. Στο δικό μου μυαλό επενδύω σε κάτι που έχει ένα ταβάνι που φτάνει μακριά» πρόσθεσε ο Ετεοκλής.

«Επειδή ακούστηκε ότι “πώς έγιναν παρουσιαστές αφού δεν έχουν σπουδάσει δημοσιογραφία” εγώ δεν το βρίσκω λογικό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται... Mπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο λέγεται κάτι τέτοιο αλλά οι καιροί αλλάζουν. Η τηλεόραση είναι επικοινωνία δεν σημαινει σημαίνει όταν έχεις τη γνώση μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά του» είπε, κλείνοντας, η Ελένη Χατζίδου!

Δείτε το σχετικό βίντεο με όλη την συνέντευξή τους παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved