Media

Αποκαλυπτικός ο Νίκος Κουρής: «Είμαι σε μια φάση που θέλω να εξαφανιστώ...»

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Κουρής παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την καθημερινότητά του, το τηλεπαιχνίδι "Δες & Βρες" αλλά και πολλά άλλα. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει, αλλά και από θεατρικές παραγωγές, που έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Ο Νίκος Κουρής βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής 23 Οκτωβρίου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την ζωή και την καθημερινότητά του, το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε στην ΕΡΤ την περασμένη σεζόν, αλλά και πολλά άλλα.

«Είμαι σε μία φάση της ζωής που θέλω να εξαφανιστώ. Από επάρκεια... Είμαι πάρα πολύ γεμάτος. Σκέφτομαι πράγματα που θα ήθελα να κάνω αλλιώς, να μιλάω λιγότερο να ακούω περισσότερο» είπε ο Νίκος Κουρής κάνοντας την αυτοκριτική του.

«Είχε δίκιο ο Κώστας Γεωργουσόπουλος όταν έγραψε “πώς τα κατάφερε ο Νίκος Κουρής να βγάλει γέλιο παίζοντας Αισχύλο. Όντως ήμουν ανέτοιμος, τελείως αβοήθητος και έκανα ένα πράγμα στην Επίδαυρο που προκάλεσε γέλιο. Μ΄αρέσει πολύ τώρα πια αυτή η κριτική και γελάω πάρα πολύ και με τον τότε νέο εαυτό μου γιατί τον βλέπω γιατί τότε δεν έβγαινα από το σπίτι μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved