Media

Μπιμπίλας: Το περιστατικό με τον Φασουλή και η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την κόντρα τους

Gossip-tv Team

O Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε ένα άγνωστο επεισόδιο που είχε με τον Σταμάτη Φασουλή σε εκδήλωση του Εθνικού Θεάτρου.

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν έχει γίνει ακριβώς έτσι, αλλά επειδή εγώ δεν έχω δημοσιοποιήσει το θέμα αυτό, δεν θέλω καθόλου να μιλήσω γι’ αυτό. Όταν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία… Όχι, δεν έχω κινηθεί νομικά. Έχω κινηθεί με τη διαδικασία που προβλέπει το Εθνικό Θέατρο».

Και τόνισε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών: «Πάρα πολλές φορές έχω φάει μπούλινγκ για τις τοποθετήσεις μου και για το ότι μιλάω ανοικτά για όλα. Για την πολιτική μου τοποθέτηση, τη θρησκευτική μου τοποθέτηση. Έχω φάει πολύ μπούλινγκ και μέσα από τα media».

Μετά τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day τις πληροφορίες που είχε εκείνη ότι πρόκειται για ένα περιστατικό όπου ο Σταμάτης Φασουλής και ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκαν σε ένα μια συνάντηση με περίπου 100 άτομα, με τον πρώτο να πιάνει τον δεύτερο και να του ζητά τον λόγο για τον οποίο βγαίνει στα κανάλια και μιλάει για το #metoo, για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το θέμα.

«Γενικά υπήρχε μία ένταση κι ένας αφοριστικός τρόπος. Ο Σπύρος αιφνιδιάστηκε και αποφάσισε να κινηθεί χρησιμοποιώντας τα δικαιώματα που έχει στα πλαίσια του Πειθαρχικού», υπογράμμισε η Σταματίνα!

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Μπιμπίλας: «Το κίνημα #metoo δεν είναι σε καλό δρόμο»

Φασουλής για Φιλιππίδη: «Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα, του εύχομαι περαστικά!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved