Media

Κόρα Καρβούνη: «Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά αλλά είχα το θάρρος να μιλήσω» (Video)

Gossip-tv Team

 

H  Κόρα Καρβούνη, η πρωταγωνίστρια της σειράς, αυτή η νύχτα μένει, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή,Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά προέβη και σε μία προσωπική αποκάλυψη!

Αρχικά η ηθοποιός είπε: «Σοκαρίστηκα όταν τον είδα με χειροπέδες. Ήταν μια τρομακτική εικόνα, αλλά πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Είναι πάρα πολύ σοβαρά, αυτά για τα οποία κατηγορείται και πολύ λυπάμαι. Δεν είμαι σίγουρη ότι αποδίδεται δικαιοσύνη και γι’ αυτό λυπάμαι πάρα πολύ».

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε: «αν πιστεύει πώς έχει καθαρίσει λίγο το θέατρο» απάντησε: «Όχι. Θεωρώ ότι αν αυτός που έχει εξουσία δεν γνωρίζει πώς να τη χειριστεί, δεν θα τελειώσουν αυτές οι συμπεριφορές. Είναι πολύ πιο βαθύ το πρόβλημα. Αυτό που έχουμε πετύχει και μου δίνει χαρά και ελπίδα είναι ό,τι οποιοδήποτε θύμα μπορεί να μιλήσει. Παλαιότερα ο κόσμος φοβόταν να μιλήσει για να μην χάσει τη δουλειά του. Τώρα έχουμε την ελευθερία και το πλαίσιο να μας στηρίξει».

Και πρόσθεσε: «Και εγώ έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά και ως νεότερη και σε μεγαλύτερη ηλικία. Εγώ είμαι ένα άτομο που μιλά και έχει θάρρος. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σαν εμένα. Αυτό πρέπει να προστατεύσουμε, όσους δεν έχουν τη δύναμη και το σθένος να μιλήσουν. Έχει να κάνει και με τη στιγμή που θα μας συμβεί κάτι. Μπορεί να μην μπορούμε να αντιδράσουμε».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved