Media

The 2Night Show:Δανδουλάκη: Η απάντηση στον Χρήστο Πολίτη και η σχέση με τον Μάριο Πλωρίτη

Gossip-tv Team

The 2Night Show: Η Κάτια Δανδουλάκη παραχώρησε μια εφ 'ολης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό του «The 2NightShow» την Κάτια Δανδουλάκη, η οποία «άνοιξε» την καρδιά της.

Η αγαπημένη ηθοποιός θυμήθηκε με συγκίνηση τον σύντροφο της ζωής της, Μάριο Πλωρίτη, ενώ στη συνέχεια έδωσε τη δική της εκδοχή για τα όσα είπε πρόσφατα ο τηλεοπτικός της σύζυγος, στη σειρά «Λάμψη», Χρήστος Πολίτης.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με όσα είπε ο Χρήστος Πολίτης γιατί είχαμε περάσει καταπληκτικά. Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης γιατί έχει μείνει μόνος του από δική του επιλογή», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Και πρόσθεσε:«Υπάρχει περίπτωση κάποιοι άνθρωποι να τα κρατάνε μέσα τους και αυτά τα πράγματα εκείνη τη στιγμή να μην τους ενοχλούν και να βγαίνουν σε μια στιγμή που είναι πεσμένο το μέσα τους».

Για τον Μάριο Πλωρίτη δήλωσε:«Όταν έφυγε ο Μάριος έχασα τη ψυχή μου, πήγα να τρελαθώ. Έχω φοβερό δέσιμο με τον Μάριο, συνομιλώ μαζί του ακόμα και τώρα. Η σχέση που είχαμε, μου επιβεβαιώνει ότι υπάρχει αγάπη που μπορείς να καταλήξεις χέρι με χέρι για όλη σου τη ζωή».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved