Media

Τζένη Καζάκου: Συγκινεί για τον θάνατο του παππού της – «Μου ήταν δύσκολο να πάω στο γύρισμα»

Gossip-tv Team

Η Τζένη Καζάκου μίλησε στο Super Κατερίνα για τη σειρά που συμμετέχει, «Ο Παράδεισος των κυριών», τον παππού της, αείμνηστο Κώστα Καζάκο, αλλά και τη σχέση που έχει με τους γονείς της!

Αρχικά ανέφερε: «Ακόμα δεν γνωρίζω ότι ο Άγης (Νίκος Λεκκάκης) είναι γυναικάς και δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα τον μάθω. Η Πολυξένη δεν θα μου πει τίποτα για τον Άγη, αλλά θα μάθω κάποια πράγματα» σχολίασε για τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, ενώ πρόσθεσε για τον ρόλο της: «Προς το παρόν βλέπουμε ένα κορίτσι γλυκό, λιγομίλητο, αθώο. Θα αλλάξει η Γεωργία. Θα ωριμάσει και θα της συμβούν πολλά πράγματα που θα την βάλουν σ’ αυτή τη διαδικασία. Θα ωριμάσει λίγο βίαια, θα γίνουν πολλά…».

Μάλιστα, τόνισε ότι μετά τον θάνατο του παππού της, έπρεπε να είναι στο γύρισμα τόνισε: «Είναι η δουλειά μου. Είναι δύσκολο στη διαχείριση, αλλά είναι ένα πράγμα που εγώ ήμουν προετοιμασμένη, ήμουν ενημερωμένη ότι μπορεί να το αντιμετωπίσω. Η συγκεκριμένη δουλειά δεν έχει δεν μπορώ, παίρνω άδεια. Ο παππούς μου ήταν και δάσκαλός μου στη δραματική σχολή και η συμβουλή που μου είχε δώσει ήταν να ακούω την ψυχή μου και ότι αυτό το επάγγελμα χρειάζεται εν συναίσθηση».

Για τους γονείς της, είπε: «Ο πιο αυστηρός κριτής είναι ο μπαμπάς μου. Βλέπει πρώτα τα αρνητικά και μετά μου λέει τα θετικά, ενώ η μαμά μου λέει πρώτα τα θετικά και μετά τα αρνητικά… Χάρηκαν πολύ όταν με είδαν πρώτη φορά να παίζω στη σειρά «Βαρδιάνο στα σπόρκα». Τους άρεσε και το είδαμε μαζί. Ο μπαμπάς μου είχε ρωτήσει τον Μανούσο Μανουσάκη πως είμαι, γιατί δεν είχε εικόνα από μένα. Ήθελα να δει αν τα πάω καλά.»

Και κατέληξε λέγοντας: «Με κάστινγκ πήρα τους ρόλους μου ως τώρα. Είναι η διαδικασία που περνάμε όλοι. Είναι πολύ λογικό να πιστεύει ο κόσμος ότι λόγω των γονιών μου να παίρνω εύκολα τις δουλειές. Είχα προτάσεις πολλές, αλλά εγώ επέλεξα τον "Παράδεισο"... Αντιλήφθηκα μεγάλη, 18 χρονών ήμουν, ποια είναι η γιαγιά μου όταν μπήκα στη δραματική σχολή… Δε νομίζω ότι μοιάζω, εξωτερικά, στη γιαγιά μου, νομίζω ότι έχω πάρει και από τους δύο μου γονείς».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης

ιαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved