Media

Θεοδώρα Τζήμου: «Με βρίζουν στον δρόμο για τον ρόλο στον Παράδεισο των κυριών»

Gossip-tv Team

Η Θεοδώρα Τζήμου συμμετέχει στην καθημερινή σειρά του Alpha, o Παράδεισος των Κυριών και υποδύεται την Βικτώρια Καρτεζίνη.

«Ο κόσμος με βρίζει έξω για τον ρόλο μου. Έχω ακούσει πολλά κακά σχόλια. Μόνο με βρίζουν. Δεν μου ζητάνε να βγάλουμε φωτογραφία, μόνο με βρίζουν», δήλωσε γελώντας η ηθοποιός.

Στη σειρά του ALPHA υποδύεται την Βικτώρια, γόνο πλούσιας οικογένειας, μικρή αδερφή της νεκρής συζύγου του Χριστόφορου, διευθύντρια του βρεφοκομείου «Η αγκάλη» κοσμική και «φιλάνθρωπος». Εσώκλειστη στις καλόγριες μέχρι τα 18 της, έχασε τους γονείς της σε ακτοπλοϊκό δυστύχημα και μια και δεν παντρεύτηκε ποτέ παρέμεινε στο πατρικό της σπίτι, που προικοδοτήθηκε μετά τον γάμο της αδερφής της, στον γαμπρό της.

Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον ανιψιό της, τον Άγη και τον ξεχωρίζει εμφανώς από την Αμαλία, για την οποία νιώθει ζήλεια, όπως και για την συγχωρεμένη την αδερφή της, λόγω της ιδιαίτερης προσοχής που της δείχνει ο Χριστόφορος. Είναι άνθρωπος αδίστακτος, σκληρός και αλαζόνας που δεν συμμερίζεται τα αισθήματα των άλλων και μπορεί να φτάσει στα άκρα για να διαφυλάξει τα συμφέροντα και τα κεκτημένα της…

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το Happy Day!

Διαβάστε επίσης:

Ο Παράδεισος των κυριών: Η μυστηριώδης επιστολή έχει αναστατώσει για τα καλά τον Ντίνο

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία έρχεται αντιμέτωπη με πράγματα που θα τη σοκάρουν

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Μιλάει για τον νέο του ρόλο στη σειρά Παράδεισος κυριών στον ALPHA

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved