Media

Γιώργος Χριστοδούλου: Ο Σταύρος του «Σασμού» αποκαλύπτει: «Έπινα ένα μπουκάλι αλκοόλ την ημέρα...»

Gossip-tv Team

O Γιώργος Χριστοδούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το παρελθόν του, καθώς και μετά από μια ερωτική απογοήτευση, είχε βρει καταφύγιο στο αλκοόλ.

Τον έχουμε γνωρίσει καλύτερα μέσα από τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά "Σασμός", που υποδύεται τον Σταύρο, τον σύζυγο της Αργυρώς.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και μίλησε για όλους και για όλα αλλά και για ένα θέμα που είχε αντιμετωπίσει πριν από μερικά χρόνια με το αλκοόλ, μιας και είχε εθιστεί.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου είπε χαρακτηριστικά: "Είχα έναν φόβο δεν ήξερα καν πώς θα διαχειριστώ αυτήν την έκθεση. Δεν πρόλαβα να φτάσω σε στάδια που θα με χαρακτήριζαν αλκοολικό μάλλον.

Με το αλκοόλ προσπαθούσα να καταλαγιάσω όλα τα άγχη που ενδεχομένως είχα από την δουλειά ενώ παράλληλα έβγαινα από μια πολύ δύσκολη κατάσταση προσωπικά, μετά από την λήξη μιας μεγάλης ερωτικής σχέσης. Αυτός ήταν ένας ανώριμος τρόπος. Το σημαντικότερο για εμένα δεν ήταν η ποσότητα, ήταν ότι δεν μπορούσα να το ελέγξω. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ξυπνούσα το πρωί και ένιωθα ένα απόλυτο μηδενικό. Η γυναίκα μου με βοήθησε πάρα πολύ σε όλο αυτό"

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved