Γιώργος Χριστοδούλου: Θα λιώσετε με την τρυφερή φώτο των παιδιών του Σταύρου από τον Σασμό!
Showbiz

Γιώργος Χριστοδούλου: Θα λιώσετε με την τρυφερή φώτο των παιδιών του Σταύρου από τον Σασμό!

Ο Γιώργος Χριστοδούλου o οποίος υποδύεται στη σειρά, Σασμό, τον Σταύρο τον άντρα της Αργυρώς, στην πραγματικότητα ο ηθοποιός είναι παντρεμένος και έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια!

Είναι παντρεμένος εδώ και τέσσερα χρόνια με την συνάδελφό του, Μαρία Προϊστάκη και έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δώδεκα χρόνια και ο ερχομός των παιδιών του ολοκλήρωσε την ευτυχία του.

Ο ηθοποιός είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του: «Με τη Μαρία νιώθω πως είμαστε και λειτουργούμε σαν ομάδα. Η Μαρία με έχει ξεμπλοκάρει σε ρόλους μου, μου έχει κάνει πρόβα και το ίδιο έχω κάνει κι εγώ σε εκείνη. Είμαστε μαζί κι όχι ο καθένας μόνος του.

Να τώρα, παίζοντας στον Κοτζάμπαση φέρω και τη Μαρία στη σκηνή. Ο λόγος που έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για το θέατρο είναι γιατί κατάλαβα πως η δουλειά μου δεν μπορεί να με κάνει ευτυχισμένο. Κατάλαβα ότι πραγματικά ευτυχισμένο μπορεί να με κάνει η Μαρία και το παιδί μας. Και κοιτάζω περισσότερο προς τα εκεί. Το παιδί ήταν μια μεγάλη συνειδητοποίηση για το πώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου.

Ξέρεις αντιστάθηκα πριν κάνουμε το γιο μας. Έλεγα «τι θα γίνω τώρα, ένας οικογενειάρχης;

Ένας τύπος που τα ρούχα του θα είναι λερωμένα με τις κρέμες και τα σάλια του μωρού και θα πηγαίνω αναμαλλιασμένος και άυπνος στην πρόβα;» Ωστόσο, εκεί βίωσα μια μεγάλη αλλαγή:

Από εκεί που ήμουν αυτός ο οποίος έλεγε «ζω για το θέατρο» πήγα στο ότι «η οικογένεια μου με κάνει ευτυχισμένο». Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στα δύο, θα επέλεγα με όλη μου την ψυχή την οικογένεια μου. Εκεί βρήκα έναν πυρήνα αδιαπραγμάτευτο. Ελπίζω να μην με διαψεύσει ο χρόνος».

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία των παιδιών του που δημοσίευσε η σύζυγός του, Μαρία!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved