Media

Καινούργιου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το τροχαίο του πατέρα της: «Είναι ο ήρωάς μου»

Gossip-tv Team

Αφορμή για τα όλα όσα αποκάλυψε για τον πατέρα της στάθηκε η συζήτηση που είχε στον αέρα με τον Πάνο Τριανταφύλλου, ο οποίος μιλούσε για την καθημερινότητά του με το αναπηρικό αμαξίδιο!

Ο πρωταθλητής της ξιφασκίας συμμετέχει φέτος ως διαγωνιζόμενος στο J2US μαζί με την Φωτεινή Δάρρα και απολαμβάνει κάθε στιγμή του μουσικού σόου.

Η Κατερίνα Καινούργιου, ακούγοντας την εξομολόγηση του πρωταθλητή Πάνου Τριανταφύλλου για το τροχαίο ατύχημα που ειχε στα 18 του χρόνια, προχώρησε σε μια εξομολόγηση για τον πατέρα της, που είχε και εκείνος ένα τροχαίο και μάλιστα, εκείνη την περίοδο όλοι τον είχαν ξεγραμμένο...

«Παρόλο που ο μπαμπάς μου δεν θέλει να μιλάω, ήμουν έξι χρονών όταν έγινε αυτό. Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο ωραίος και δυνατός άνδρας της ζωής μου. Με συγκινεί πάρα πολύ η αυτοπεποίθηση που έχει αυτός ο άνθρωπος, μας έκανε να μην βλέπουμε τίποτα διαφορετικό. Με το που σε είδα, επειδή έχετε και το ίδιο χρώμα μάτια, είπα ότι βλέπω έναν άνδρα σαν τον μπαμπά μου»

«Ο πατέρας μου σήμερα είναι 63 ετών και τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση. Όταν συνέβη το ατύχημα τότε λέγανε “Θεός σχωρέστον τα παιδιά” αλλά οι γονείς μου ζήσανε και ο μπαμπάς μου είναι ο ήρωάς μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved