Media

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Πιαστήκαμε στα χέρια, παραλίγο να απολυθώ»

Gossip-tv Team

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε μια εφ’ όλης ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία που βίωσε στο Survivor αλλά και στον καβγά που είχε με μεγάλο όνομα του θεατρικού χώρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε:«Δυστυχώς οι ηθοποιοί μένουμε πολλές φορές επί ξύλου κρεμάμενοι και την πατάμε μένοντας για πολύ καιρό αμισθή. Έχει συμβεί να έχω κάνει και πιλότο σε μεγάλο κανάλι ιδιωτικό, έχω ετοιμαστεί και 17 Αυγούστου με παίρνουν για να μου πουν ότι δεν θα είμαι στη δουλειά παρά του ότι είχα πει όχι σε μια άλλη δουλειά».

Στη συνέχεια δήλωσε:«Στο Survivor πήγα γιατί ήμουν σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και η πρόταση ήταν δελεαστική. Οι άνθρωποι που επικοινώνησαν με τους Τούρκους και τους Έλληνες στο γραφείο παραγωγής ήταν εκπληκτικοί. Δώσαμε τα χέρια και έκανα ένα ωραίο ταξίδι που στη ζωή μου είναι η δεύτερη φορά που πηγαίνω στο εξωτερικό αλλάζοντας και ήπειρο. Ήταν κάτι μαγικό για μένα η οργάνωση των 10 Survivor εκεί. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να πήγαινα στο Survivor All Star αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένος φέτος γιατί με έχει αγκαλιάσει η οικογένεια των Αθηναϊκών θεάτρων και έχω έναν πολύ ωραίο ρόλο στην παράσταση Μπακαλόγατος. Δεν μου έχουν κάνει όμως πρόταση και νομίζω ότι ήξεραν ότι είχα μια άλλη επαγγελματική πρόταση».

Τέλος, ο Θανάσης Βισκαδουράκης ανέφερε:«Μου έχει τύχει να παίζω με συνάδελφο και να μην θέλω να τον βλέπω. Πιαστήκαμε και στα χέρια και παρά λίγο να απολυθώ, με κράτησε ο παραγωγός, μου κόστισε στο θέατρο και μου κόστισε στην τηλεόραση. Θα ασχοληθώ όμως με τον διπλανό μου γιατί τον βλέπω ότι υποφέρει και δεν μπορεί να παίξει. Πάω στον μεγάλο και του λέω ότι δεν μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά, «φεύγεις, απολύεσαι» μου είπε και μου κόστισε πολύ επαγγελματικά και έμεινα πολύ πίσω».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved