Media

J2US: «Ξεσάλωσαν» οι κριτές με το disco πρόγραμμα της Αργυράκη επί σκηνής! Χόρευαν ασταμάτητα!

J2US: Η Μπέσσυ Αργυράκη, μετά την μοναδική εμφάνισή της με τον Τόλη Παπαδημητρίου επί σκηνής για το διαγωνιστικό κομμάτι του Just The Two of Us είπε να διασκεδάσει το κοινό με τα disco τραγούδια που και η ίδια αγαπάει πολύ. 

Έτσι, δεν ήθελε και πολύ για να ξεσηκώσει το κοινό αλλά όχι μόνο εκείνο.

Οι κριτές του J2US στο άκουσμα παλιών αγαπημένων επιτυχιών του συγκεκριμένου είδους μουσικής, πέταξαν πίσω τις καρέκλες τους και άρχισαν να χορεύουν σε ρυθμούς disco μέχρι... τελικής πτώσης.

Σε τρελά κέφια όλοι αλλά κυρίως η Δέσποινα Βανδή η οποία λίγο πριν είχε αποκαλύψει πως είχε κοιμηθεί ελάχιστα. Παρ' όλα αυτά όχι μόνο δεν έδειχνε να είναι κουρασμένη αλλά έδειχνε να έχει και πολλή ενέργεια. Λέτε να φταίει ο... έρωτας μιας και μόλις επέστρεψε από τη Ρώμη μετά από ένα υπέροχο διήμερο στη ρομαντική Ρώμη με τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη; Προφανώς αλλά όπως και να έχει η Δέσποινα το καταευχαριστήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους κριτές χορεύοντας disco.

Και στο τέλος φυσικά, η πάντα γεμάτη ενέργεια Μπέσσυ Αργυράκη κατέκτησε το πιο θερμό χειροκρότημα μιας και είχε καταφέρει να φτάσει το κέφι στα ύψη!

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved