Media

Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Σταμάτα τώρα! Σε παρακαλώ πολύ. Δεν μπορώ, δεν το αντέχω»!

Gossip-tv Team

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού με αφορμή το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινωπόρου σχετικά με την καταγγελία δύο παιδιών για κακοποίηση από τον πατέρα τους.


Ο Γιώργος ακούγοντάς τις πληροφορίες, ξέσπασε: «Σταμάτα Κέλλυ τώρα το ρεπορτάζ. Σε παρακαλώ πολύ. Δεν μπορώ, δεν το αντέχω. Δεν μπορώ! Δεν μπορώ. Επιτρέπεται τα τέρατα αυτά που βιντεοσκοπούσαν, βίαζαν, κέρναγαν τα παιδιά τους σε φίλους και συγγενείς να κυκλοφορούν ελεύθεροι; Σαν πατέρας, σαν άνθρωπος σε τι κοινωνία ζω;»!

Και συνέχισε: «Μπορεί να πίνω καφέ στο διπλανό τραπέζι και να μην το ξέρω. Είναι δικαιοσύνη αυτή; Δεν μπορεί σε μία τέτοια αηδιαστική περίπτωση να υπάρχουν ελεύθεροι οι πρωταγωνιστές της έξω.»!

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας: «Αυτή είναι η ζωή που συνεχίζεται… Αλλά δεν είναι η ζωή που συνεχίζεται. Και γι’ αυτό τον λόγο πολλές φορές το ρεπορτάζ ενοχλεί. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε ρεπορτάζ. Είναι ξεκάθαρο. Είναι υποχρέωση. Μόνο έτσι δυστυχώς μπορεί κάποιος να πει “έχω ξεχάσει κι έναν φάκελο όπου μία μητέρα και κάποιοι συγγενείς βίαζαν δύο παιδάκια”.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Αυτή είναι η ντροπή της κοινωνίας μας. Και μετά λένε όλοι “πολύ ωραία! Να παίξουμε lifestyle και να κοιμηθούμε όλοι με χαμόγελο. Να ψυχαγωγούμε τον κόσμο’. Χρειάζεται κι αυτό κι εμείς lifestyle κάνουμε. Όχι να φιμώσουμε όλα τα άλλα. Γιατί αν είναι να τα φιμώσουμε κι όχι να τα αναδεικνύουμε, η δικαιοσύνη θα κάνει αυτά… θα κοιμούνται όλοι μαζί»!


Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το Πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved