Media

Μενεγάκη: Το περιστατικό στη Ρώμη και το «λάθος» σε φώτο της που δεν πρόσεξε κανείς

Gossip-tv Team

Στην Ιταλία βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη εκμεταλλευόμενη το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου! 

Η παρουσιάστρια πήγε με τον Μάκη Παντζόπουλο και τις δύο μεγάλες κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια και σήμερα, 1η Νοεμβρίου αποκάλυψε τι άλλο της συνέβη στο ταξίδι της στην Ιταλία!

Χθες μάθαμε από την ίδια ότι γινόταν χαμός από κόσμο! Την αναγνώριζε ο κόσμος στο δρόμο μιας και ήταν πολλοί Έλληνες και δεν σταμάτησε λεπτό να μιλά!

Ενώ ανέφερε ότι από τον τόσο κόσμο που είχε, η αγωνία της ήταν να μην κολλήσουν κορονοϊό!

«Άκουγα παντού ελληνικά, χαιρετούσα, μιλούσα… λέω «τι γίνεται ρε παιδιά»! Μου είπαν γιατί ρώτησε τους ταξιτζήδες και μου είπαν ότι αυτό το φθινόπωρο έχουν πολύ κόσμο…Ήθελα να πάω με τα παιδιά στο Βατικανό στο μουσείο αλλά δεν… είχε ουρά, μας είχαν πει να τα κλείσουμε από εδώ τα εισιτήρια αφού κάποια στιγμή είπα ας μας δείξουν μία έξοδο…» είχε πει!

Σήμερα, 1η Νοεμβρίου αποκάλυψε πως δεν ήξερε ότι θα κάνει τόση ζέστη στην Ιταλία και είχε πάρει άλλα ρούχα και έσκασε, όταν έκανε βόλτα στους δρόμους της Ρώμης με τον Μάκη Παντζόπουλο…

«Δεν ήξερα πόση ζέστη θα έχει, αφού αυτό το μπλουζάκι που φορούσα ήταν το από μέσα από αυτό που πίστευα ότι θα φοράω, που το έβγαλα γι’ αυτό και ήταν τόσο κοντό… Πού να φανταστώ ότι θα έχει τόση ζέστη» τόνισε η παρουσιάστρια γι' αυτό και την είδαμε με την κοιλιά έξω, μιας και η Ελένη δεν μας συνηθίζει σε τέτοιες εμφανίσεις!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Μενεγάκη: Καρέ καρέ το τριήμερο με τον Μάκη της στη Ρώμη, η περιπέτεια και η αγωνία της

Μαρίνα Παντζοπούλου: Δε φαντάζεστε τι ζήτησε από τη μαμά της, Ελένη για το Halloween

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved