Μαρίνα Παντζοπούλου: Δε φαντάζεστε τι ζήτησε από τη μαμά της, Ελένη για το Halloween
Showbiz

Μαρίνα Παντζοπούλου: Δε φαντάζεστε τι ζήτησε από τη μαμά της, Ελένη για το Halloween

Η Μαρίνα Παντζοπούλου έχει ξετρελαθεί με το Halloween και ζήτησε στη μαμά της στολή βρικολακίνας, όπως χαρακτηριστικά είπε στον αέρα της εκπομπής η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη!

Μάλιστα η επτάχρονη κόρη της δεν της ζήτησε μόνο στολή αλλά ήθελε να τη βάψει η ίδια η μαμά της και να πάει στη γειτονιά!

Όπως είναι γνωστό, τα παιδιά ντύνονται σε κάτι «τρομακτικό» και στις 31 Οκτωβρίου επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας πολλά γλυκά, γνωστό ως «trick or treat» ή «φάρσα ή κέρασμα». Επίσης, η κολοκύθα αποτελεί σύμβολο της εορτής. Ακόμη, οι άνθρωποι κάνουν πλάκες, ανάβουν φωτιές, βλέπουν ταινίες με σχετική θεματολογία!

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν ανέφερε με αφορμή το Halloween: «Η Μαρίνα ήθελε να ντυθεί βρικολακίνα στο φουλ. Ήθελε να της κάνω διάφορα στο πρόσωπο και ράμματα και εγώ δεν ξέρω.

Παλιά ήθελαν και οι άλλες οι κόρες μου (Λάουρα και Βαλέρια), αλλά εγώ δεν ήξερα και δεν ξέρω να βάφω… Τους είπα «πείτε μου να σας κολλήσω καμία βλεφαρίδα και τέτοια αν θέλετε… κανένα κραγιόν, κανένα μολυβάκι» δεν ήξερα τι να κάνω. Θέλει να πάει και στη γειτονιά και της λέω «ξέρει από τέτοια η γειτονιά και κεράσματα; Αν εμε΄να μου χτυπούσε, δεν θα άνοιγα…»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved