Media

«Η Σπυροπούλου δήλωσε ότι ντρέπεται για κάτι που μέχρι χθες ντρεπόμασταν εμείς και ζήτησε συγγνώμη»!

Gossip-tv Team

Η εκπομπή, πρωινό μας σχολίασε τα όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στάθηκε στις δηλώσεις της παρουσιάστριας, η οποία παραδέχτηκε ότι ντρέπεται για τα λάθη της.

Να σας θυμίσουμε ότι η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα είπε στον αέρα της εκπομπής της Ελένης: «Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…»!

Και η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από το Πρωινό Μας είπε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι στην Κωνσταντίνα, με απόλυτο σεβασμό, με το καλό να υποδεχτεί το μωράκι της. Είναι πολύ ωραίο να δηλώνει δημόσια ότι ντρέπεται για κάτι που μέχρι χθες ντρεπόμασταν εμείς. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, υπήρχαν κάποιες δύσκολες στιγμές στην τηλεοπτική της καριέρα, πολλοί άνθρωποι στενοχωρήθηκαν»!

Και υπογράμμισε: «Εκτιμώ πολύ τη στάση της και την ειλικρίνειά της να βγει στον φακό και δημόσια πια, σε μία πολύ τρυφερή στιγμή της, ουσιαστικά να δηλώνει μετάνοια και να ζητά συγγνώμη από ανθρώπους που έχει στενοχωρήσει και πιέσει αφόρητα».

Δείτε παραπάνω το απόσπασμα από το Πρωινό Μας!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved