Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το νέο βίντεο από την ημέρα του γάμου της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το νέο βίντεο από την ημέρα του γάμου της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Μία πολύ όμορφη ανάρτηση έκανε πριν από λίγες ώρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λίγες ημέρες μετά τον γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο. Η εγκυμονούσα επέλεξε ένα υπέροχο κοντό φόρεμα δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και όπως έγινε γνωστό από τον Δήμαρχο που τους πάντρεψε, συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής.

O φωτογράφος του γάμου της, ο Κυρίλλος Σάμαριτς, μίλησε πρόσφατα στην Κατερίνα Καινούργιου και αποκάλυψε λεπτομέρειες στον αέρα της εκπομπής,Super Κατερίνα.

Ο ίδιος έμαθε όλες τις λεπτομέρειες για το σημείο όπου θα γίνει ο γάμος τελευταία στιγμή.

«Ήμουν μια ώρα νωρίτερα πριν τον γάμο. Όταν έφτασα είχαν τελειώσει όλες οι προετοιμασίες. Δεν ήταν κανείς εκεί και ετοιμάστηκε μόνη της. Ήταν πολύ δικό τους όλο αυτό. Είναι αληθινή αγάπη αυτό που έχουν και το επιβεβαιώνω», υπογράμμισε ο φωτογράφος.

Αφού λοιπόν όλες αυτές τις ημέρες είδαμε φωτογραφίες από τον γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η παρουσιάστρια επέλεξε να μοιραστεί μαζί μας και ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Behind the scenes 🎬», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της και όπως ήταν φυσικό, τα likes και τα comments «έπεσαν βροχή»!

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/CjirKFzI3dg

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved