Media

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του και δείτε τι του ζήτησε!

Gossip-tv Team

O Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή τον καλεσμένο του στην εκπομπή, «The 2Night Show» που είχε τον  Κώστα Φιλίππογλου, τηλεφώνησε στον πατέρα του και του ζήτησε μία χάρη.

Ο Γρηγόρης την ώρα που είχε καλεσμένο τον Φιλίππογλου, είπε για τον χρόνο που περνά: «Εγώ δεν θα ήθελα να γυρίσω πουθενά στο παρελθόν, γιατί είναι αυτή η ζωή τόσο ωραία με την αρχή και το τέλος της.

Ζήσε ωραία τα χρόνια που μπορείς, μην πειράξεις κανέναν, αγάπα τους ανθρώπους, αν γίνεται να δώσεις αγάπη και να φύγει η ψυχή σου ήρεμη. Δηλαδή αν με ρωτήσεις, χωρίς να θέλω να πω ότι είμαι και σοφός, αλλά νιώθω, τι κατάλαβα από αυτή την ζωή. Υπήρχε και ένα πολύ ωραίο ρητό που το έλεγε ο πατέρας μου. Μου επιτρέπεις να τον πάρω ένα τηλέφωνο; Θα τον πάρω! Δώσε μου ένα δευτερόλεπτο να τον πάρω, να μου πει αυτό το στιχάκι και να το ακούσεις. Μου το έλεγε πάντα»!

Και τηλεφώνησε στον πατέρα του λέγοντας: «Έλα μπαμπά, είμαστε στον αέρα της εκπομπής και έχω έναν πάρα πολύ ωραίο κύριο ηθοποιό, τον Κώστα Φιλίππογλου καλεσμένο και μιλάμε για τον χρόνο. Σε πήρα να μου πεις εκείνο το ποίημα που μου λες»!

Και ο κύριος Τάσος του απάντησε: «Ήταν για τον χρόνο, οχτάστιχο και θυμάμαι να σου πω μόνο τους τέσσερις τελευταίους. Σ’ αυτή την παμφάγο, την όλη πορεία, τι τάχα μας μένει θαρρώ μ’ απορία. Μονάχα το τώρα μας μένει θαρρώ, το μόνο σημείο σχεδόν σταθερό. Σ’ αυτή τη νησίδα λοιπόν ας σταθούμε και κάθε καλό της καρπό ας γευτούμε. Στιγμή ευτυχίας ας μην πάει χαμένη, γιατί έξω απ’ το τώρα ποιος ζει ποιος πεθαίνει».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved