Media

Σπίτι με το Mega: Η λαμπερή πρεμιέρα και η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά - Τα πρώτα λόγια της!

Gossip-tv Team

Το «Σπίτι με το MEGA» έκανε πρεμιέρα σήμερα, Σάββατο 5 Νοεμβρίου για  4η συνεχόμενη σεζόν, με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά, η οποία εξ αρχής δήλωσε πολύ συγκινημένη για αυτήν την τηλεοπτική της επάνοδο!

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στο "σπίτι της" και δήλωσε πολύ χαρούμενη που βρίσκεται εκεί, ενώ υποδέχτηκε με μεγάλη αγάπη τους τηλεθεατές, που θα βρίσκονται κοντά της σε αυτήν την πρώτη εκπομπή για την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Το «Σπίτι με το MEGA» ξεκίνησε σήμερα το βράδυ (5-11) και η Ρούλα Κορομηλά, που επιστρέφει με τον ρόλο της παρουσιάστριας, μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για αυτό το νέο ξεκίνημα, ενώ δεν δίστασε να πει μερικά πράγματα για την ζωή της, αλλά και για την προσωπικότητά της, θέλοντας να έρθει πολύ πιο κοντά στο τηλεοπτικό κοινό.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε άκρως ανανεωμένη και λαμπερή, με ένα κόκκινο κοστούμι με παγιέτα, που της πήγαινε εξαιρετικά!

Η Ρούλα Κορομηλά είπε κατά την έναρξη της εκπομπής: «Εσείς από το σπίτι θα πρέπει να είσαστε έτοιμοι να με ακολουθήσετε, να με εμπιστευτείτε γιατί έχω κάποια σχέδια για εσάς τα οποία δεν θα σας τα αποκαλύψω από την αρχή αλλά θα τα βλέπουμε μαζί στην πορεία της εκπομπής... Όμως θα πρέπει να συστηθώ, δεν πρέπει να με ξέρετε όλοι. Είμαι λοιπόν η Ρούλα Κορομηλά και δηλώνω παρουσιάστρια. Γεννήθηκα έναν μήνα που θεωρείται ερωτικός, μπορεί να είναι και η έλξη που έχουμε τόσα χρόνια μεταξύ μας. Γεννήθηκα λοιπόν ένα Σάββατο, η μαμά μου δεν θυμάται καθόλου την ώρα, στις 16 Φεβρουαρίου του 1957. Θέλω να με γνωρίσετε περισσότερο και να σας πω τι αγαπάω. Αγαπάω τους ανθρώπους και τους κατανοώ, αγαπάω τη φύση, αγαπάω τα ζώα»

Οι πρώτοι που παίρνουν τα κλειδιά του «σπιτιού» είναι η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τουρνάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved