Media

Γιώργος Καρτελιάς: Η σχέση του σήμερα με την Ελίνα Παπίλα και τα νούμερα τηλεθέασης

Gossip-tv Team

O Γιώργος Καρτελιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Mega Καλημέρα και ο ραδιοφωνικός παραγωγός σχολίασε τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τη σχέση του σήμερα με την Ελίνα Παπίλα!

Αρχικά ανέφερε: «Εγώ πέρυσι τα νούμερα τηλεθέασης τα έβλεπα κάθε μέρα, μετά την εκπομπή βέβαια αλλά τα έβλεπα κάθε μέρα. Υπήρχαν μέρες που μπορεί να μας έλεγαν από το ακουστικό ότι πήγαμε καλά ή λιγότερο καλά. Προσωπικά τα νούμερα τα είχα ταυτίσει με το ραδιόφωνο οπότε δε με ενοχλούσαν γιατί ήξερα ότι δουλεύω. Τα κοιτάω τα νούμερα για να ξέρω τι τραβάει και τι όχι.»!

Και πρόσθεσε: Το προσωπικό κόστος για μένα δεν υπάρχει. Αν έχεις κακά νούμερα δουλεύεις για να τα ανεβάσεις, αν έχεις καλά νούμερα δουλεύεις διπλά για να τα διατηρήσεις. Δε ξέρω ο καθένας πως το διαχειριζόταν το αν ήταν ή όχι καλά τα νούμερα. Προσωπικά το διαχειριζόμουν πολύ ήπια γιατί έλεγα ότι θα κάνω αυτό που πρέπει. Αν δεν αποδίδει η δουλειά σου θα πρέπει να έρθει κάποιος να κάνει την ανάλυση να δει τι φταίει. Ανάλυση δεν έκανα, στην ανάλυση είναι το ψυχοφθόρο».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Η Ελίνα Παπίλα στο Breakfast@Star – «Βεβαίως και θα ερχόμουν στην εκπομπή αν με καλούσατε»

Ελίνα Παπίλα: «Εγώ δεν μετάνιωσα που υπέγραψα» (Video)

Γιώργος Καρτελιάς: «Υπήρξε στιγμή που μετάνιωσα που έκανα το πρωινό, είπα “κακώς”»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved