Media

Μαριλού Κατσαφάδου: Ο ρόλος της ως μητέρα, οι απώλειες που την στιγμάτισαν και ο Πάνος Νάτσης

Gossip-tv Team

Η Μαριλού Κατσαφάδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, τον ρόλο της ως μητέρα και για τις απώλειες αγαπημένων της προσώπων, που την έχουν στιγματίσει.

«Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με την υποκριτική αν και συμμετείχα σε όλα τα καλλιτεχνικά δρώμενα στο σχολείο. Ήθελα να γίνω δικηγόρος. Στα 17 μου, σκεφτόμουν ότι αυτό το συναίσθημα που μου δημιούργησαν οι ηθοποιοί με τις παραστάσεις ήθελα και εγώ να το δημιουργήσω σε κάποιον άλλον».

Για τις απώλειες που την στιγμάτισαν ανέφερε:«Έφυγε η μαμά μου και έγινα εγώ η γυναίκα του σπιτιού, αυτό με μεγαλώνει γιατί πάντα ένιωθα το παιδί των γονιών μου και ας έχω κάνει παιδί. Από τότε που έφυγε από τη ζωή η μαμά μου, αισθάνομαι τν ευθύνη ότι πρέπει να σταθώ στον μπαμπά μου, αυτό με δυνάμωσε».

Και συμπλήρωσε:«Οι γονείς μου, ο Θοδωρής Κατσαφάδος και η Χριστίνα Βαρζοπούλου ήταν πολύ αγαπημένοι. Η μαμά μου τον στήριζε πολύ, ήταν περήφανη για εμάς».

Μάλιστα, η Μαριλού Κατσαφάδου στη συνέχεια αποκάλυψε γιατί δυσκολεύεται να ξεπεράσει τον χαμό του «αδελφού» της, Πάνου Νάτση.

«Με τον Πάνο Νάτση είχαμε κάτι παραπάνω από συναδελφική σχέση, ήταν αδελφική σχέση, ο αδερφός που δεν είχα. Είχε τέσσερις αδερφές και ήξερε να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα, όποια και αν ήταν αυτή. Δεν μου είναι εύκολο να μιλάω για εκείνον», είπε συγκινημένη.

Και πρόσθεσε:«Όταν είδα το τελευταίο επεισόδιο από τις ''Σέρρες'' συνειδητοποίησα ότι δεν θα δω ξανά καινούργιο από τον Πάνο, αυτό με συγκλόνισε».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα είπε.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved