Media

Συναγερμός στο Open Weekend: Τηλεφώνησαν για βόμβα και αποχώρησαν άρον-άρον από το πλατό!

Gossip-tv Team

Open Weekend: Το πρωί του Σαββάτου (12-11) όλοι οι συντελεστές της εκπομπής αποχώρησαν από το τηλεοπτικό πλατό, μιας και έλαβαν τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στα στούντιο. 

Η εκπομπή είναι μια από τις πιο αγαπημένες του τηλεοπτικού κοινού, που την παρακολουθεί κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί με την Ελένη Τσολάκη και την ομάδα της, να βάζει τα δυνατά της, για να τους γεμίσει την ημέρα με χαμόγελο.

To πρωί του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου 2022, η εκπομπή "Open Weekend" διακόπηκε ξαφνικά και οι τηλεθεατές αναρωτήθηκαν το γιατί. Την ανακοίνωση για το τι ακριβώς συνέβη έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ένας από τους συνεργάτες της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, ο οποίος ανέβασε ένα σχετικό story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας ότι δέχτηκαν τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στα τηλεοπτικά στούντιο και έτσι αναγκάστηκαν να μεταφερθούν εκτός του χώρου, ώστε να γίνουν οι σχετικές έρευνες και φυσικά να είναι και ασφαλείς όλοι.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: "Παιδιά το Open Weekend σταμάτησε για λίγο, γιατί δεχτήκαμε τηλεφώνημα για βόμβα και φυσικά κάναμε αυτό που έπρεπε και βγήκαμε έξω!"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved