Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο κριτής που της έκανε bullying στο GNTM!

Gossip-tv Team

Ο Παναγής Τζωρτζάτος, ένας από τους πολύ στενούς συνεργάτες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και και αποκάλυψε τον κριτή με τον οποίο η Ηλιάνα είχε το μεγαλύτερο πρόβλημα και οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν τεταμένες. 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πριν από μερικές ημέρες είχε παραχωρήσει συνέντευξη σε διεθνές podcast και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την εποχή που ήταν μέλος στην κριτική επιτροπή του GNTM.

H παρουσιάτρια τόνισε ότι δεχόταν bullying από ορισμένους συνεργάτες της, χωρίς ωστόσο να τους ονοματίσει, ενώ αποκάλυψε πώς από όλο αυτό που πέρναγε ψυχολογικά, απέκτησε και ένα πρόβλημα υγείας και μάλιστα οδηγήθηκε και μέχρι το χειρουργείο. Το πρωί του Σαββάτου 12-11 ο στενός συνεργάτης της, Παναγής Τζωρτζάτος, παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για όλα όσα του έχει πει η Ηλιάνα από εκείνη την περίοδο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Ο Παναγής Τζωρτζάτος είπε χαρακτηριστικά: «Η Ηλιάνα μου είχε πει ότι στο GNTM υπήρχαν συνάδελφοι με τους οποίους δεν πέρασε καλά, από τους κριτές. Είχε παράπονο. Νομίζω το έχει εκφράσει κιόλας ότι η Ηλιάνα είχε παράπονο από την Βίκυ Καγιά. Δεν είναι κρυφό»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved