Media

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Ο «Παράδεισος των κυριών» και η αποχή από το θέατρο τη φετινή σεζόν!

Gossip-tv Team

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον ρόλο του στη σειρά "Ο Παράδεισος των Κυριών" , αλλά και την απόφασή του να απέχει τη φετινή σεζόν από το θεατρικό σανίδι. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος την εκπομπη της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον ρόλο του στη σειρά "Ο Παράδεισος των Κυριών", αλλά και για την αποχή της από το θέατρο.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος είπε χαρακτήριστικά: «Είμαι εκπαιδευμένος στο σκληρό σχόλιο. Έχει έρθει φίλη μου σε παράσταση και μου έχει πει “δεν μου άρεσες καθόλου”. Το βρήκα ωραίο. Αυτό μου μου μαυρίζει το κοστούμι της παράστασης είναι αυτός που έχει κάτι από κάτω»

«Δεν έχουμε κοινό σαν μπαμπάδες, παρόλο που νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ζει τη ζωή του με έναν τρόπο που δεν τον έχει επιλέξει. Δεν ξέρω ακριβώς ποιος είναι και τι κρύβει. Δεν ζει τη ζωή που θα ήθελε να ζήσει. Μάλλον γι αυτό συγκρούεται με τον Άγη. Γιατί έχει περισσότερα κοινά μαζί του από αυτά που θέλει να παραδεχτεί. Έχει εκπλήξεις στο μέλλον αυτός ο ρόλος Κάποια στιγμή θα αναγνωρίσει το ότι έχει περισσότερα κοινά με τον Άγη».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved