Media

Κόκκινο Ποτάμι: Η συγκλονιστική στιγμή που η Ιφιγένεια μαθαίνει ότι ο Μίλτος μπορεί να ζει!

Gossip-tv Team

Κόκκινο Ποτάμι: Στο σημερινό επεισόδιο (13-11) η Ιφιγένεια μαθαίνει ότι ο Μίλτος είχε καταφέρει να ξεφύγει από τους Τούρκους, με την ίδια να πιστεύει ότι είναι ζωντανός και πολύ σύντομα οι δυο τους θα είναι μαζί. 

Η αγαπημένη σειρά εποχής έχει επιστρέψει για τα καλά και πάλι, με τους τηλεθεατές να μην χάνουν επεισόδιο κάθε Κυριακή και να παρακολουθούν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Στο σημερινό επεισόδιο από το Κόκκινο Ποτάμι είδαμε ότι η Ιφιγένεια έτρεξε μέχρι το Καραμπουρνάκι, για να συναντήσει τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί, για να μπορέσει να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα για τον Μίλτο, μιας και το μόνο που θέλει είναι να τον βρει και πάλι και μαζί με το γιο τους, Μιλτιάδη, να είναι και πάλι ευτυχισμένοι στο Παρίσι. Το όνειρό της είναι αυτό και δεν σταματά στιγμή να ελπίζει.

Στο Καραμπουρνάκι συνάντησε μια γυναίκα, που ήταν μαζί με τον Μίλτο στην πορεία θανάτου και την ενημέρωσε ότι ο Μίλτος ξέφυγε και ξεκίνησε να τρέχει λίγο πριν ξεκινήσουν οι σφαγές. Η Αναστασία Παντούση έδειξε, για ακόμα μια φορά, την υποκριτική της ικανότητα και έδειχνε συγκλονισμένη μόνο και μόνο στην ιδέα ότι ο Μίλτος είναι ζωντανός και θα είναι και πάλι μαζί.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved