Μαρία Καρλάκη: Από τα νυχτερινά κέντρα στο Κόκκινο Ποτάμι με μαντήλα
Media

Μαρία Καρλάκη: Από τα νυχτερινά κέντρα στο Κόκκινο Ποτάμι με μαντήλα

Νέο βήμα κάνει η Μαρία Καρλάκη, που εμφανίστηκε στο «Κόκκινο ποτάμι» εντυπωσιάζοντας τους τηλεθεατές. Η γνωστή τραγουδίστρια κάνει πέρασμα από τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη με έναν ρόλο-έκπληξη.

Η ίδια έχει κάνει σεμινάρια σε σχολή θεάτρου και την ενδιαφέρει πολύ αυτός ο χώρος. Δεν είναι απλώς μια παρένθεση, αλλά κάτι που θα ακολουθήσει και μελλοντικά.

«Νιώθω τυχερή που η πρώτη μου δουλειά έχει την υπογραφή του εξαιρετικού και ταλαντούχου Μανούσου Μανουσάκη. Πήρα μέρος στο “Κόκκινο ποτάμι” και η χαρά μου είναι απερίγραπτη».

Όσο για την εμφάνισή της, που «τσαλακώνεται», αφού για τις ανάγκες των γυρισμάτων φοράει μαντήλα και είναι χωρίς μακιγιάζ, λέει: «Δεν με φόβισε να εμφανιστώ άβαφη. Ξέρω πως είναι μια εικόνα μου που δεν βλέπουν οι φίλοι και οι ακόλουθοί μου στα social, όμως όταν κάνεις Τέχνη, δεν σε νοιάζει καθόλου η εμφάνισή σου. Ναι, όταν τραγουδάω, θέλω να είμαι περιποιημένη, αλλά εδώ μιλάμε για κάτι άλλο... Αν το πάρεις σοβαρά, δεν σε νοιάζει η εικόνα σου, αλλά να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο σε αυτό που πρέπει να κάνεις και να δικαιώσεις όσους σε επέλεξαν», προσθέτει.

Το μικρόβιο της ηθοποιίας δεν μπήκε ξαφνικά στη ζωή της Μαρίας Καρλάκη. «Ήταν κάτι που μου άρεσε από μικρή. Πήγαινα πολύ στο θέατρο, μάθαινα απέξω τα λόγια από τις ταινίες που έβλεπα στην τηλεόραση... και έτσι αποφάσισα να πάω σε σχολή θεάτρου και να ασχοληθώ σοβαρά», αποκαλύπτει.

Όσο για το τραγούδι, σκέφτεται να το εγκαταλείψει;

«Όχι, δεν νομίζω πως θα αφήσω ποτέ το τραγούδι. Το αγαπώ, αλλά σίγουρα, επειδή με ενδιαφέρει να κάνω δουλειές ως ηθοποιός και ετοιμάζω και κάτι, θα τα συνδυάζω και τα δύο, όπως άλλωστε αρκετοί καλλιτέχνες», απαντά. Αυτή την περίοδο η Μαρία Καρλάκη εμφανίζεται με τον Αγγελο Διονυσίου στο Κολωνάκι.

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved