Media

The Voice: H διαγωνιζόμενη από την Μολδαβία έζησε την αποθέωση από τους coaches!

Gossip-tv Team

The Voice: Στο σημερινό επεισόδιο, η 34χρονη διαγωνιζόμενη από την Μολδαβία έκανε και τους τέσσερις coaches να την λατρέψουν, ενω στο τέλος αποφάσισε να ακολουθήσει τον Σάκη Ρουβά.

Mόλις εμφανίστηκε μπροστά στους coaches, τους είπε ότι τους γνωρίζει όλους έναν έναν από όλα όσα έχουν καταφέρει να κάνουν στη μουσική, ενώ τόνισε ότι η απόφαση της η τελική ήταν πάρα πολύ δύσκολη σχετικά με το με ποιόν θα επιλέξει να συνεχίσει.

Στο σημερινό επεισόδιο από το The Voice γνωρίσαμε την 34χρονη Vera Turcanu, η οποία και μένει στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες και έχει καταγωγή από την Μολδαβία. Η ίδια κατάφερε με τις φωνητικές της ικανότητες να εντυπωσιάσει και τους τέσσερις coaches, οι οποίοι πάτησαν το κουμπί και λίγο μετά το τέλος της ερμηνείας της, την διεκδίκησαν μέχρι τέλους και μάλιστα λάτρεψαν και τον χαρακτήρα της.

Μάλιστα, η ίδια τους είπε ότι τους γνωρίζει όλους και τους λατρεύει, ενώ στο τέλος αποφάσισε να ακολουθήσει την ομάδα του Σάκη Ρουβα. Η Έλενα Παπαρίζου με τον Πάνο Μουζουράκη πήραν στα χέρια τους και ένα πανό με το όνομά της που έγραφε "Βέρα Σ' αγαπάμε"!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την ερμηνεία της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved