Media

The Voice: Η επιστροφή της παίκτριας μετά από 6 χρόνια και το ανατρεπτικό ντουέτο με τον Μουζουράκη!

Gossip-tv Team

The Voice: Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την audition της Νάντιας, η οποία επέστρεψε στο παιχνίδι μετά από έξι χρόνια και τα κατάφερε φανταστικά. 

Είναι το αγαπημένο μουσικό σόου, το οποίο και έχει επιστρέψει φέτος για έβδομη σεζόν και η αλήθεια είναι ότι οι τηλεθεατές το παρακολουθούν διαρκώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο του The Voice, παρακολουθήσαμε την Νάντια να δίνει το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων της, για να καταφέρει να γυρίσει όσο το δυνατόν περισσότερες καρέκλες από τους τέσσερις coaches. Η παίκτρια συμμετείχε στο μουσικό σόου πριν από έξι χρόνια και επέστρεψε φέτος, για να αποδείξει το πόσο πολύ έχει δουλέψει και δικαιωματικά της αξίζει μια θέση στο The Voice.

Οι καρέκλες γύρισαν και κατά την διαδικασία της διεκδίκησης, ο Πάνος Μουζουράκης σηκώθηκε on stage και τραγούδησε μαζί της, για να την πείσει στο πόσο πολύ ταιριάζουν μέχρι και φωνητικά, για να αποφασίσει να πάει με την δική του ομάδα. Έτσι και έγινε και η Νάντια στο τέλος αποφάσισε να συνεχίσει μαζί του στον διαγωνισμό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved