Media

The Voice: Ο κύβος ερρίφθη! Η Σκορδά αποκάλυψε το πρόσωπο που θα είναι στα backstage του Voice

Gossip-tv Team

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Πρωινό Μας ποιο πρόσωπο θα παρουσιάσει τα παρασκήνια του Voice!

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκε για λίγο στο πλατό και η Φαίη Σκορδά άθελά της αποκάλυψε πως η Βάλια θα βρίσκεται φέτος στο backstage του «The Voice».

Η Βάλια απέφυγε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την είδηση που ανέφερε στον αέρα η Φαίη!

Να υπενθυμίσουμε πως η καλλονή πριν λίγες μέρες είχε βρεθεί στο Πρωινό Μας και είχε πει για το Voice: «Είχα κάνει συζητήσεις και νομίζω πήγαν καλά. Στις συνεργασίες πάντα μπορεί για κάποιους λόγους να μην τα βρεις, να μην προχωρήσουν, αλλά ισχύει ότι είχα κάνει συζητήσεις για διάφορα πρότζεκτ που δεν έγιναν, αλλά δεν πειράζει»! Για τη συμμετοχή της στο Voice, αλλά και τις φήμες που θέλουν την Ειρήνη Παπαδοπούλου να αναλαμβάνει τη θέση της, η Βάλια Χατζηθεοδώρου δήλωσε: «Από την πλευρά μου δεν νιώθω ότι έχω κάνει κάποιο λάθος και από τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν, θεωρώ ότι όλα έχουν πάει πάρα πολύ καλά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Νιώθω ότι δεν είμαι η αρμόδια για να πω εγώ αν θα είμαι ή όχι στο The Voice. Τιμώ πάρα πολύ τους ανθρώπους για τους οποίους έχω δουλέψει είτε δουλεύω είτε έχω δουλέψει στο παρελθόν. Μου έγινε μια ανάθεση ενός ρόλου, τα πήγα πολύ καλά, έγινε τελευταία στιγμή, δεν το είχα ξανακάνει και για εμένα ήταν μια νέα συνθήκη»!

Δείτε τι είπε η Σκορδά παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved