Βάλια Χατζηθεοδώρου: Ο Τροχός της Τύχης, οι πρότασεις για το GNTM και η δουλειά της influencer!
Media

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Ο Τροχός της Τύχης, οι πρότασεις για το GNTM και η δουλειά της influencer!

H Βάλια Χατζηθεοδώρου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη κατά την οποία μίλησε για όλους και για όλα, αλλά κυρίως για την καριέρα της και τον Πέτρο Πυλαρινό, ο οποίος της έχει κλέψει την καρδιά. 

Είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της τηλεόρασης, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον Τροχό της Τύχης, όπου μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη είχανε κάνει ένα πολύ όμορφο team και λειτουργούσαν πολύ καλά μαζί.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου ξεκίνησε από το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι και φέτος την είδαμε στα backstage και στο social media room του μουσικού σόου The Voice, ένας ρόλος που αδιαμφισβήτητα της ταίριαξε πάρα πολύ. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυ Μεγγίρα "Ποιός είναι πρωινιάτικα" και μίλησε πραγματικά για όλους και για όλα. Η ίδια αποκάλυψε ότι ξεκίνησε σαν αισθητικός, ενώ στη συνέχεια από μια τυχαία σύμπτωση βρέθηκε στον "Τροχό της τύχης", όπου πέρασε και φανταστικά. Παράλληλα, είπε ότι της έχουν γίνει προτάσεις από το GNTM, καθώς η casting director του ριάλιτι, την είχε δει από το Instagram. Το The Voice ήρθε στη ζωή της στη συνέχεια και ήταν κάτι που την ενθουσίασε, αφού ήταν κάτι τελείως διαφορετικό, που έκανε για πρώτη φορά και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

Όσον αφορά το κομμάτι του Influence και το κάτα πόσο εκείνη νιώθει Influencer, η ίδια απαντά ότι αυτό είναι ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι και ότι δεν είναι μια απλή δουλειά που νομίζουν οι περισσότεροι. Όπως ειπε χαρακτηριστικά: «To να είσαι influencer για μένα είναι λίγο μεγάλη συζήτηση, γιατί πρέπει να λέμε influencers αυτούς που πραγματικά επηρεάζουν τον κόσμο και όχι αυτούς που σου λένε αν το παπούτσι είναι καλό».

«Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το Instagram. Μου αρέσει πολύ η φωτογραφία, όμως δε χρησιμοποιώ τα social τόσο για να αναφερθώ σε κοινωνικά θέματα ή για να πω την άποψή μου. Υπάρχουν λογαριασμοί που το κάνουν, αυτοί μπορούν να επηρεάσουν, εγώ το κάνω σε πιο κοριτσίστικο επίπεδο. Είναι δουλειά. Θέλει κόπο, δεν είναι απλό, παρά το γεγονός ότι δεν το πιστεύει ο κόσμος. Οι εταιρείες έχουν κάποιες απαιτήσεις. Η κάθε δουλειά έχει τη δική της δυσκολία».

Δείτε το σχετικό βίντεο με την συνέντευξη της Βάλιας Χατζηθεοδώρου παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

The Voice τελικός: Η λαμπερή έναρξη της βραδιάς που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή!

The Voice: Ο ημιτελικός που έκρινε τους 8 φιναλίστ- Ποιοι παίκτες πήραν το εισιτήριο για τον τελικό;

The Voice: Ο μεγάλος ημιτελικός είναι γεγονός! Η λαμπερή έναρξη του live σόου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved