The Voice: Ο ημιτελικός που έκρινε τους 8 φιναλίστ- Ποιοι παίκτες πήραν το εισιτήριο για τον τελικό;
Media

The Voice: Ο ημιτελικός που έκρινε τους 8 φιναλίστ- Ποιοι παίκτες πήραν το εισιτήριο για τον τελικό;

Ο ημιτελικός του φετινού The Voice  αποτέλεσε ένα απόλυτα φαντασμαγορικό live show με συγκλονιστικές ερμηνείες, δυνατές στιγμές και ατάκες που θα θυμόμαστε για καιρό.

Η φετινή σεζόν του μουσικού σόου ήταν ίσως και η πιο δύσκολη, καθώς το επίπεδο των διαγωνιζόμενων ήταν πολύ υψηλότερο από κάθε άλλη χρονιά, αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό, θα κάνει μια μεγάλη καριέρα.

Ο σημερινός ημιτελικός του The Voice χαρακτηρίστικε από τον Σάκη Ρουβά ως ο πιο δύσκολος που έχει περάσει μέσα στο παιχνίδι, αφού και οι 16 διαγωνιζόμενοι που πέρασαν από αυτήν την διαδικασία, αξιζαν ξεκάθαρα μια λαμπρή θέση στον μεγάλο τελικό. Όλοι οι παίκτες έδωσαν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους και πάλεψαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι, με όλα τους τα όπλα. Μόνο 8 από εκείνους κατάφεραν, μετά και την ψηφοφορία του κοινού, να είναι η χρυσή ομάδα του επερχόμενου τελικού.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την τοποθέτηση του Σάκη Ρουβά για τον σημερινό ημιτελικό του The Voice:

O Γιώργος Λιανός ήταν εκείνος που ανακοίνωσε τα αποτελέσματα στο πλατό, με τα παιδιά να είναι σε μεγάλη αγωνία για το αν τελικά θα καταφέρουν να κατακτήσουν το όνειρό τους και να φτάσουν στην κορυφή του μουσικού διαγωνισμού. Οι 8 παίκτες που θα αποτελέσουν τους φιναλίστ του τελικού το βράδυ της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού είναι: Ο Ανδρέας Μηλιώτης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ο Δημήτρης Κανάκης από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο Γιώργος Γλυκόκοκαλος από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, ο Γιώργος Πάττας από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και η Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους 8 φιναλίστ του τελικού του The Voice:

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις σημερινές εμφανίσεις των 8 φιναλίστ:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Ο τελευταίος διαγωνιζόμενος της 16αδας τρέλανε τους coaches με το "Je T'Aime"!

The Voice: Η ανατρεπτική εμφάνιση της διαγωνιζόμενης που δίχασε τους coaches!

The Voice: "Έκανε δικό της" το τραγούδι του Παντελίδη- Ο Σάκης έμεινε άφωνος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved