The Voice: Η ανατρεπτική εμφάνιση της διαγωνιζόμενης που δίχασε τους coaches!
Media

The Voice: Η ανατρεπτική εμφάνιση της διαγωνιζόμενης που δίχασε τους coaches!

Ο μεγάλος ημιτελικός του The Voice (18-12) μας χάρισε συγκλονιστικές στιγμές, εξαιρετικές ερμηνείες με τις καλύτερες φωνές της Ελλάδας, καθώς και ανατρεπτικές κριτικές. 

Η φετινή σεζόν του μουσικού σόου φτάνει προς το τέλος της και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, με το άγχος να κυριαρχεί για το ποιος θα είναι εκείνος που θα καταφέρει να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο, που περιλαμβάνει και την υπογραφή του μεγάλου δισκογραφικού συμβολαίου.

Το σημερινό επεισόδιο του The Voice σήμανε τον μεγάλο ημιτελικό του σόου, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να κερδίσουν ένα από τα οκτώ συνολικά χρυσά εισητήρια του επερχόμενου τελικού. Η ατμόσφαιρα του live ήταν μαγική, με τους coaches να είναι πιο χαρούμενοι από ποτέ, να κάνουν χίουμορ μεταξύ τους και να ανυπομονούν για τα αποτελέσματα του τηλεοπτικού κοινού.

Μια άκρως ανατρεπτική εμφάνιση της σημερινής βραδιάς ήταν η ιδιαίτερη Χριστίνα Μπαγκτασαρίδου, η οποία τραγούδησε σε την μοναδική φωνή της το "Τον ίδιο το Θεό", ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια των Μπλε. Η Χριστίνα τραγούδησε για πρώτη φορά ελληνικό τραγούδι στο The Voice, καθώς μετά από συνεννόηση με τον Πάνο Μουζουράκη, κατάλαβε ότι είχε φτάσει η ώρα να δείξει και κάτι διαφορετικό. Η ερμηνεία της ήταν άρτια, με τα σχόλια να επικεντρώνονται κυρίως στον τρόπο, με τον οποίο εκείνη διαχειρίζεται την κάθε της εμφάνιση.

Δείτε παρακάτω την ανατρεπτική εμφάνιση της Χριστίνας Μπαγκτασαρίδου:

Ο Σάκης Ρουβάς, αν και στην αρχή δεν ήθελε να πει πολλά πράγματα και της είπε ότι θα της μιλήσει πιο προσωπικά για αυτό, στο τέλος τοποθετήθηκε και της είπε ότι είναι λάθος να χρησιμοποιεί μια περσόνα, στην ουσία ένα προσωπείο, για να κρύψει τις ευαισθησίες της και τον αληθινό της χαρακτήρα. Ο ίδιος διαφώνησε έντονα με τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος βρίσκει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά ίσα ίσα κρύβει και έναν ιδιαίτερο και τρελό χαρακτήρα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την κριτική των coaches:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: "Έκανε δικό της" το τραγούδι του Παντελίδη- Ο Σάκης έμεινε άφωνος!

The Voice: Τραγούδησε Νατάσα Θεοδωρίδου και αποθεώθηκε από τους coaches!

Τhe Voice: Η 16χρονη παίκτρια που έκανε τον Σάκη να σηκωθεί και να χειροκροτήσει συγκινημένος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved