Τhe Voice: Η 16χρονη παίκτρια που έκανε τον Σάκη να σηκωθεί και να χειροκροτήσει συγκινημένος!
Media

Τhe Voice: Η 16χρονη παίκτρια που έκανε τον Σάκη να σηκωθεί και να χειροκροτήσει συγκινημένος!

Το σημερινό επείσόδιο του The Voice (18-12) είχε πραγματικά τα πάντα: εξαιρετικές ερμηνείες, όμορφες στιγμές, πολύ χίουμορ και μια απόλυτα λαμπερή διάθεση. 

Σε λίγες μόνο ώρες θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον όνομα του μεγάλου νικητή του μοναδικού μουσικού σόου, το οποίο πρωταγωνιστεί τους τελευταίους μήνες στα Σαββατοκύριακά μας και μας κρατά την πιο όμορφη και κεφάτη συντροφιά.

Μια από τις διαγωνιζόμενες που μαγνήτισε τα βλέμματα στον σημερινό ημιτελικό του The Voice ήταν η Άννα Αργυρού, η οποία είναι μόλις δεκαέξι ετών. Από τα blind auditions, είχε κλέψει τις εντυπώσεις των coaches, με τα λόγια τους κάθε φορά να είναι αποθεωτικά για εκείνη. Στα live cross battles, η Άννα είχε συγκεντρώσει το 82 τοις εκατό του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο, όπως φάνηκε την στηρίζει πολύ. Η σημερινή της ερμηνεία ήταν συγκινητική, καθώς εκείνη τραγούδησε ένα αρκετά δύσκολο τραγούδι με απόλυτα ρομαντική διάθεση, το "Listen".

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την ερμηνεία της στον ημιτελικό του The Voice:

O Σάκης Ρουβάς, που είναι και ο coach της, σηκώθηκε από την καρέκλα του και την χειροκρότησε συγκινημένος, μη μπορώντας να πιστέψει τη πρόοδο που έχει σημειώσει η Άννα και μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία. Ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε μάλιστα πως λίγη ώρα πριν εμφανιστεί η Άννα στη σκηνή, η βαφτιστήρα του του έστειλε μήνυμα και του ζήτησε να χαμογελάει λίγο περισσότερο στο Live. Με αφορμή αυτό το μήνυμα, ο Πάνος Μουζουράκης εκμυστηρεύτηκε στην Άννα ότι από την στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή και ξεκίνησε να τραγουδάει, εκείνος δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που έχουν και το ίδιο επίθετο της είπε πως φαντάζεται να κάνουν μαζί μια περιοδεία με τίτλο "Κωνσταντίνος και Άννα Αργυρού live", κάνοντας την διαγωνιζόμενη να χαμογελάσει συγκινημένη.

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Έκανε την ανατροπή, τραγούδησε ελληνικό τραγούδι και συγκίνησε τους πάντες!

The Voice: Διαγωνιζόμενος τραγούδησε Κωνσταντίνο Αργυρό και έκλεψε τις εντυπώσεις!

The Voice: Ο μεγάλος ημιτελικός είναι γεγονός!- Η λαμπερή έναρξη του live σόου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved