The Voice: Διαγωνιζόμενος τραγούδησε Κωνσταντίνο Αργυρό και έκλεψε τις εντυπώσεις!
Media

The Voice: Διαγωνιζόμενος τραγούδησε Κωνσταντίνο Αργυρό και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Το σημερινό επεισόδιο (18-12) αποτελεί τον μεγάλο ημιτελικό του The Voice, o οποίος έχει ξεκινήσει πιο λαμπερά από ποτέ και σε λίγη μόνο ώρα, έχουμε δει πολλές αξιόλογες εμφανίσεις. 

Είναι το αγαπημένο μουσικό σόου, το οποίο κάθε χρόνο μέσα από τις blind auditions αναζητά τους καλλιτέχνες εκείνους, οι οποίοι, με τις δυνατότητές τους, θα προχωρήσουν και θα φτάσουν μέχρι και την κορυφή, αποτελώντας, με τον τρόπο αυτό το νέο αίμα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Ο μεγάλος ημιτελικός του The Voice ήταν πραγματικά μαγικός, με τους παίκτες να δηλώνουν και να νιώθουν απόλυτα έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να διεδικήσουν ένα από τα οκτώ συνολικά χρυσά εισητήρια του μεγάλου τελικού της Κυριακής (19-12). Οι coaches και ο Γιώργος Λιανός δήλωσαν από την αρχή ενθουσιασμένοι για τον ημιτελικό και ανυπομονούσαν να μάθουν ποιοι θα ήταν εκείνοι, που θα προχωρούσαν στον πιο λαμπερό τελικό της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Νίκος Βολίκας ήταν ένας από τους παίκτες που προκάλεσε τα πιο διθυραμβικά σχόλια σήμερα, καθώς ο coach του, Σάκης Ρουβάς, του είχε αναθέσει να τραγουδίσει στο live την τελευταία επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού "Τελικά", που από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του σημειώνει μεγάλη επιτυχία και μέχρι και σήμερα ανήκει στις τάσεις του ελληνικού Youtube. Ο Νίκος έβαλε τα δυνατά του και έδωσε πραγματικά τον καλύτερό του εαυτό, με τους coaches να λένε τα καλύτερα σχόλια για εκείνον. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τον συνεχάρη και του είπε ότι η ερμηνεία του ήταν συγκλονιστική, με τον παίκτη να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Βολίκας ξεκίνησε στον διαγωνισμό με την ομάδα του Κωνσταντίνου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την εμφάνισή του στον ημιτελικό του The Voice:

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την κριτική του Κωνσταντίνου Αργυρού:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Ο μεγάλος ημιτελικός είναι γεγονός!- Η λαμπερή έναρξη του live σόου!

The Voice: Λάουρα για την Μπόμπα όταν πήρε τη θέση της: «Εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν»

Γιώργος Λιανός: «Το να κάνεις καριέρα στο τραγούδι θέλει πάρα πολλή προσωπική δουλειά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved