The Voice: Έκανε την ανατροπή, τραγούδησε ελληνικό τραγούδι και συγκίνησε τους πάντες!
Media

The Voice: Έκανε την ανατροπή, τραγούδησε ελληνικό τραγούδι και συγκίνησε τους πάντες!

O μεγάλος ημιτελικός του The Voice έκρυβε τρομερές εκπλήξεις, συγκλονιστικές στιγμές και ιδιαίτερες ερμηνείες που πρόκειται να θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμα. 

Σε λίγες μόνο ώρες, ο μεγάλος νικητής του ιδιαίτερου μουσικού σόου θα είναι γεγονός και όλοι οι διαγωνιζόμενοι έχουν ριχτεί στη μάχη για να καταφέρουν να κερδίσουν την καρδιά των κριτών και κυρίως του τηλεοπτικού κοινού.

Το σημερινό επεισόδιο του The Voice (18-12) ίσως ήταν και ένα από τα πιο συγκινητικά της φετινής σεζόν, καθώς αποτέλεσε τον ημιτελικό του διαγωνισμού και ήταν εκείνο που έκρινε ποιοι θα είναι οι χρυσοί οκτώ διαγωνιζόμενοι, που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό της Κυριακής (19-12).

Οι ερμηνείες των παικτών ήταν συγκλονιστικές ανεξαιρέτως, με κάποιες να συγκινούν ιδιαίτερα τους coaches, οι οποίοι έχουν βοηθήσει τα παιδιά όσο κανένας άλλος. Μια από τις συγκεκριμένες εμφανίσεις ήταν και εκείνη της Έλενας Ολυμπίου, διαγωνιζόμενη από την ομαάδα της Έλενας Παπαρίζου, την οποία είχαμε συνηθίσει σε ξένα τραγούδια. Σήμερα έκανε την ανατροπή, με το τραγούδι "Με τα μάτια κλειστά" της Γιώτας Νέγκα, το οποίο τραγούδησε με πολύ πάθος και του έδωσε ψυχή.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από την εμφάνιση της Έλενας Ολυμπίου στον ημιτελικό του The Voice:

Η Ελένη συγκινήθηκε πολύ και συγκίνησε και τους κριτές, οι οποίοι της είπαν τα καλύτερα σχόλια, με την Έλενα Παπαρίζου να της τονίζει ότι είναι μια συγκλονιστική ερμηνεύτρια και ότι η επιλογή του να πει ελληνικό τραγούδι, ήταν και εκείνη που τους κατέπληξε όλους. Ο Γιώργος Λιανός προσπάθησε να την χαλαρώσει, θυμίζοντάς της το επικό μπέρδεμά του στο προηγούμενο live, που την είχε πει με λάθος όνομα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Διαγωνιζόμενος τραγούδησε Κωνσταντίνο Αργυρό και έκλεψε τις εντυπώσεις!

The Voice: Ο μεγάλος ημιτελικός είναι γεγονός!- Η λαμπερή έναρξη του live σόου!

The Voice: Λάουρα για την Μπόμπα όταν πήρε τη θέση της: «Εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved