The Voice: "Έκανε δικό της" το τραγούδι του Παντελίδη- Ο Σάκης έμεινε άφωνος!
Media

The Voice: "Έκανε δικό της" το τραγούδι του Παντελίδη- Ο Σάκης έμεινε άφωνος!

Ο σημερινός ημιτελικός του The Voice (18-12) ήταν εκείνος που έκρινε τους οκτώ τελικούς φιναλίστ του μεγάλου επερχόμενου τελικού, ο οποίος θα αναδείξει την καλύτερη φωνή της Ελλάδας.

Οι ανατροπές και οι άκρως ποιοτικές ερμηνείες ήταν οι πρωταγωνιστές της σημερινής βραδιάς, η οποία κράτησε τους τηλεθεατές με στόμα ανοιχτό μέχρι και το τελευταίο λεπτό του live.

To The Voice είναι ένα άκρως ιδιαίτερο σόου, με πληθώρα ταλέντων να έχουν περάσει από το stage επί σειρά ετών και να παίρνουν ισχυρά μαθήματα από τους εκάστοτε coaches, οι οποίοι είναι πάντα εκεί, για να δίνουν τις πιο σωστές και χρήσιμες συμβουλές. Μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του σημερινού live (18-12) ήταν η Ηλιάνα, από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Ο ίδιος, από το προηγούμενο live είχε ήδη ενημερώσει το κοινό ότι τους έχει με την Ηλιάνα μια πολύ μεγάλη και ιδιαίτερη έκπληξη για τον ημιτελικό. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου τραγούδησε το «Πίνω από εκεί ψηλά για σένα» του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από την εμφάνισή της στον ημιτελικό του The Voice:

Όλοι οι coaches συγκινήθηκαν ιδιαίτερα με την ερμηνεία της, αφού δεν μπορούσαν κυριολεκτικά να πιστέψουν πως μια κοπέλα που την χαρακτηρίζει η ξένη μουσική, να μπορεί να ανταπεξέλθει με αυτόν τον τρόπο σε ένα τραγούδι ελληνικό και μάλιστα με τόσες πολλές απαιτήσεις. Η Ηλιάνα έκανε το τραγούδι δικό της, κάνοντας μια «διασκευή» σε μια πιο slow εκδοχή, με έναν ιδιαίτερο ρυθμό. Ο Σάκης Ρουβάς μάλιστα έμεινε με το στόμα ανοιχτό, καθώς όπως είπε και ο ίδιος στην αρχή του τραγουδιού δεν μπόρεσε να καταλάβει ποιο τραγούδι ήταν, καθώς το ερμήνευσε με έναν μοναδικό και αμίμητο τρόπο.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την κριτική των coaches:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Τραγούδησε Νατάσα Θεοδωρίδου και αποθεώθηκε από τους coaches!

Τhe Voice: Η 16χρονη παίκτρια που έκανε τον Σάκη να σηκωθεί και να χειροκροτήσει συγκινημένος!

The Voice: Έκανε την ανατροπή, τραγούδησε ελληνικό τραγούδι και συγκίνησε τους πάντες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved