The Voice: Ο τελευταίος διαγωνιζόμενος της 16αδας τρέλανε τους coaches με το "Je T'Aime"!
Media

The Voice: Ο τελευταίος διαγωνιζόμενος της 16αδας τρέλανε τους coaches με το "Je T'Aime"!

Ο ημιτελικός του φετινού The Voice  (18-12) είχε πραγματικά τα πάντα και μας έκανε όλους να συγκινηθούμε σε πολύ μεγάλο βαθμό, μετά τις απολαυστικές ερμηνείες των παικτών. 

Το σόου μουσικής έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν φανατικά και αδυμωνούν για το αποτέλεσμα του μεγάλου νικητή.

Πολλές ήταν οι εκπλήξεις που παρακολουθήσαμε στο σημερινό live show του The Voice, με τις περισσότερες από εκείνες να ανεβάζουν το επίπεδο της φετινής σεζόν στα ύψη. Μια από αυτές ήταν και ο Ανδρέας Μηλιώτης, από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο οποίος τραγούδησε ένα πραγματικά απαιτητικό τραγούδι της Lara Fabian, το "Je T'aime". Εκείνος είναι ένας από τους παίκτες, που από την αρχή του διαγωνισμού έχει προκαλέσει τις πιο δυνατές εντυπώσεις, αφού κάθε του εμφάνιση της δίνει και κάτι καινούριο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από την εμφάνιση του Ανδρέα Μηλιώτη στον μεγάλο ημιτελικό του The Voice:

Η κριτική για την εμφάνισή του ήταν αποθεωτική, με τους coaches να έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό και να μην μπορούν να πιστέψουν το πόσα βήματα έχει κάνει ο Ανδρέας από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο The Voice μέχρι και τον ημιτελικό. Ο Σάκης Ρουβάς του είπε ότι έχει εξαιρετικό ταλέντο και μοναδική ενέργεια επί σκηνής, την οποία πάντα την διοχετεύει και στην ερμηνεία του. Μάλιστα, του είπε ότι κάθε φορά που τραγουδάει κάνει το πιο δύσκολο τραγούδι να φαίνεται παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την κριτική των coaches για τον Ανδρέα:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Η ανατρεπτική εμφάνιση της διαγωνιζόμενης που δίχασε τους coaches!

The Voice: "Έκανε δικό της" το τραγούδι του Παντελίδη- Ο Σάκης έμεινε άφωνος!

The Voice: Τραγούδησε Νατάσα Θεοδωρίδου και αποθεώθηκε από τους coaches!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved