Media

GNTM: Οι πρώτες βαριές κουβέντες μεταξύ των παικτριών και η αποχώρηση που «πάγωσε» τους πάντες

Gossip-tv Team

GNTM: Ο καυγάς μεταξύ των παικτριών ''πάγωσε'' τους κριτές.

Τα κορίτσια έκαναν την εμφάνιση τους στο πλατό και είδαν μπροστά τους ως guest judge τον fashion editor και fashion consultant, Μιχάλη Πάντο, του οποίου η γνώμη είχε ειδικό βάρος και η παρουσία του προκάλεσε δέος, έχοντας μια τεράστια καριέρα στο χώρο της μόδας.

Φωτογραφίες, που φάνηκαν κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ως άρτιες και φαινομενικά πληρούσαν τα ζητούμενα της sexy και cool attitude, διέψευσαν τα μοντέλα, που εν μέσω μίας έντονης διαφωνίας δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον εκνευρισμό τους ενώ αντάλλαξαν τις πρώτες βαριές κουβέντες μεταξύ τους.

Τόσο στο modeling όσο και στο GNTM, υπάρχουν κάποιοι κανόνες και τα κορίτσια έμαθαν πως η σωστή έκφραση σε συνδυασμό με τη σωστή πόζα, σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτογράφισης, είναι τα απόλυτα ζητούμενα.

Ωστόσο, από το σημερινό (15/11) επεισόδιο δεν έλειψε η διαδικασία αποχώρησης, η οποία για ακόμη μια φορά άγχωσε τις διαγωνιζόμενες, καθώς όλες βάζουν τα δυνατά τους για να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο.

Αυτό όμως για μια κοπέλα δεν ίσχυε και σύμφωνα με την απόφαση των κριτών έπρεπε να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι.

Ποια ήταν η κοπέλα που αποχώρησε;

Δείτε στο παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved