Media

Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη στρέφεται νομικά κατά της Πόπης Μαλλιωτάκη - Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της Πόπης Μαλλιωτάκη ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά εναντίον της.

Μία δελεαστική πρόταση που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού δέχτηκε η Πόπη Μαλλιωτάκη και ο Βασίλης Λαζαρίδης.

Η τραγουδίστρια, δέχτηκε πρόταση από εταιρεία παραγωγής να κάνει τη ζωή της ριάλιτι. Η Πόπη Μαλλιωτάκη μαζί με τον γιο της Βασίλη Λαζαρίδη, ο οποίος ασχολείται με το μόντελινγκ και σύντομα αναμένεται να τον δούμε ως ηθοποιό στη σειρά «Αμφιβολίες» του Alpha, μίλησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την πρόταση που δέχτηκαν.

«Μας έγινε πρόταση από μία εταιρεία παραγωγής, να κάνουμε αν θέλουμε τη ζωή μας ριάλιτι και το σκεφτόμαστε. Θα είναι χωρισμένο σε κάποια επεισόδια. Απ’ ότι μας έχουν πει αν συμφωνήσουμε και πάνε όλα καλά, θα είναι από τρία επεισόδια και πάνω», είπαν αρχικά.

Οι ίδιοι δήλωσαν ότι πιθανόν θα υπάρξουν και κάποια guest πρόσωπα, ενώ ρωτήθηκαν και για το ποιος θα μπορούσε να ενσαρκώσει τον πρώην σύζυγο της Πόπης Μαλλιωτάκη και πατέρα του γιου της, απαντώντας πως έχουν προτείνει τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις την Πόπης Μαλλιωτάκη, η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε το 2008 στη Βούλα, ετοιμάζεται να στραφεί νομικά εναντίον της και του γιου της.

Όπως είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή Super Κατερίνα, η νομική εκπρόσωπος της οικογένειας, Κατερίνα Μαυροειδή θέλει να βάλει ένα φρένο σε αυτό που ετοιμάζεται να γίνει.

«Μόλις ενημερώθηκε η οικογένεια Λαζαρίδη, δηλαδή η μητέρα και οι αδελφές του Μπάμπη Λαζαρίδη, έγιναν έξω φρενών. Μόλις είδαν το απόσπασμα με πήραν τηλέφωνο, μου έδωσαν εντολή να στραφώ νομικά με όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσουν και να προστατέψουν τη μνήμη του αείμνηστου Μπάμπη Λαζαρίδη.

Ως δικηγόρος και ως ποινικολόγος από την εμπειρία που έχω, είναι απαράδεχτο, να βγαίνεις δημόσια να εκφράζεις το τι πρόκειται να κάνεις -στη συγκεκριμένη φάση για την ταινία – χωρίς να υπάρχει συναίνεση. Δόξα τον Θεό οι γονείς του Λαζαρίδη ζουν. Αν ζούσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης, αυτή τη στιγμή, ερώτημα εκφράζω, δεν θα ήθελε να κάνει ριάλιτι τη ζωή του με την Πόπη Μαλλιωτάκη».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved