Media

Παύλος Χαϊκάλης: Οι δηλώσεις μετά το κράξιμο από το Πρωινό - «Δεν μετανιώνω»!

Gossip-tv Team

O ηθοποιός και πια αστρολόγος Παύλος Χαϊκάλης σκιαγράφησε τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου και η εκπομπή το Πρωινό του τα έχωσε! Τι λέει ο ίδιος μετά το κράξιμο στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα; 

Ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν μετά το βίντεο με τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου: «Υπάρχει κάτι στο βίντεο που ανέβασα στο οποίο επικροτώ την ηθική του Μίχου; Του δίνω ελαφρυντικά; Όχι, βέβαια, σε καμία περίπτωση. Αν έβαζα τον Μέγκελε ή τον Χίτλερ, θα έλεγαν ότι επαναφέρω ναζιστικές θεωρίες; Όταν βλέπουμε ένα αποτέλεσμα, σκοπός είναι να γυρίσουμε και να δούμε την αιτία»!

Και πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ λάθος ότι έκανα τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, δεν μετανιώνω. Προκαλώ να μου πει κάποιος γιατί ασχολήθηκα με αυτό το θέμα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Σε καμία μα καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ τα όσα έκανε ο Ηλίας Μίχος. Άκουσα συναδέλφους να καταφέρονται εναντίον μου χωρίς να έχουν ακούσει το περιεχόμενο της συζήτησης».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Super Κατερίνα!

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο Πρωινό με τον Χαϊκάλη και τον Μίχο - Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Ρε Παύλο! Γαμ@τ@! Ήμαρτον»

Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Σταμάτα τώρα! Σε παρακαλώ πολύ. Δεν μπορώ, δεν το αντέχω»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved