Media

Παγιδευμένοι: Φρενίτιδα στο Twitter για το τελευταίο επεισόδιο και για τη σκηνή που όλοι περίμεναν!

Gossip-tv Team

Παγιδευμένοι: Απόψε, (15/11) προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς για το 2022 και οι τηλεθεατές είχαν στηθεί μπροστά από την οθόνη για να παρακολουθήσουν τις τελευταίες εξελίξεις. 

Θα ξαναδούμε τις περιπέτειες των ηρώων της σειράς από τις αρχές του 2023 και φυσικά το αποψινό επεισόδιο το περίμεναν πώς και πώς οι φαν της σειράς.

Όπως είδαμε λοιπόν, ο Άγγελος συνεχίζει κανονικά να έχει σε ισχύ το σχέδιό του, με τη βοήθεια πάντα της Κλειώς, κάτι που προκαλεί ανησυχία σε όλους.

Είδαμε ότι ο δολοφόνος της Μυρτώς είναι έτοιμος να τους καταστρέψει όλους και η κατάσταση ξέφυγε αφού όλοι οι ήρωες, όπως είδαμε, βρέθηκαν στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Η οικογένεια της Άννας συνειδητοποίησε ότι ο Κοσμάς αγνοείται και η δολοφονία από τον Θοδωρή δε θα αργήσει να έρθει στην επιφάνεια. Ο Ανδρέας δεν δίστασε να χτυπήσει τον Άγγελο, ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού όταν του είπε για την... κόρη του!

Είδαμε επίσης ότι ο Δημήτρης και η Άννα, ήρθαν κοντά και της είπε: «Βαδίζουμε στο χείλος του γκρεμού και δεν ξέρουμε ποιος θα σπρώξει ποιον».

Οι συνεχείς εναλλαγές στις ιστορίες των ηρώων, η καταιγιστική πλοκή και οι απανωτές αποκαλύψεις, προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις των τηλεθεατών οι οποίοι περίμεναν πώς και πώς να δουν τον Δημήτρη και την Άννα να έρχονται επιτέλους κοντά. Μόνο που η εξέλιξη της συγκεκριμένης τελευταίας σκηνής του τελευταίου επεισοδίου για τη χρονιά, δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι περισσότεροι. Κάτι που έκανε τους τηλεθεατές να... εκραγούν

Δείτε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved